Wide Screen
Image default
Filmek

[SDCC 2017] Milliókat fordítanak Az Igazság Ligája újraforgatására

A Warner Bros. közel 25 millió dollárt költ csak arra, hogy újraforgassanak pár jelenetet Az Igazság Ligája szuperhősfilmhez.

A Warner Bros. közel 25 millió dollárt költ csak arra, hogy újraforgassanak pár jelenetet Az Igazság Ligája szuperhősfilmhez.

A Variety forrásai szerint a Warner Bros. Pictures stúdiónak közel 25 millió dollárjába fáj Az Igazság Ligája utómunkája, arról már nem is beszélve, hogy időközben a színészek ütemezési problémákba futottak – habár ezt a stúdió cáfolta -, hiszen Ezra Millernek hamarosan új projektje lesz, kezdődnek a Legendás állatok és megfigyelésük 2. munkái, Henry Cavill pedig még a Mission: Impossible 6 filmen dolgozik. Míg előbbi filmet a Warner gyártja, ott még csak-csak megoldható a filmek közti átfedés, de nem volt ennyire egyszerű a helyzet a Mission: Impossible 6-nál, mivelhogy azt a Paramount Pictures gyártja, és a legnagyobb gondot Cavill bajsza jelentette. A Paramount megtiltotta, hogy levágja a Mission: Impossible 6 forgatásának végéig, így a Ligában az utómunkák alatt szabadulnak majd meg az arcszőrzettől.

A jelentések szerint az újraforgatásokra Los Angelesben és Londonban került sor, melynek időtartama két hónap. (Zárójelesen megjegyeznénk, bevett szokás a blockbustereknél az utólagos filmezés, de nem két hónapig.) De nem szabad elfelejtenünk azt sem, hogy időközben rendezőváltás történt, hiszen Zack Snyder lánya halála után átadta a stafétabotot Joss Whedonnak. A pletykák szerint újraforgatásokkal javítani szeretnének a párbeszédeken, s felvezetni Az Igazság Ligája folytatását.

Az Igazság Ligája hazai bemutatója 2017. november 2-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

A WarnerMedia elnöke szerint 30M dollárnál jóval többe kerül bemutatni a Snyder Cutot

Kévés Bence Mihály

David Ayer a Suicide Squad egyik törölt jelentéről beszélt, amiről még egy megégett arcú Joker képet is posztolt

Kévés Bence Mihály

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc képregényfilmje, és nem A galaxis őrzői!

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat