x
Close


Közelgő események

Filmek

[SDCC 2017] Milliókat fordítanak Az Igazság Ligája újraforgatására

A Warner Bros. közel 25 millió dollárt költ csak arra, hogy újraforgassanak pár jelenetet Az Igazság Ligája szuperhősfilmhez.

[SDCC 2017] Milliókat fordítanak Az Igazság Ligája újraforgatására
  • Publishedjúlius 24, 2017

A Warner Bros. közel 25 millió dollárt költ csak arra, hogy újraforgassanak pár jelenetet Az Igazság Ligája szuperhősfilmhez.

A Variety forrásai szerint a Warner Bros. Pictures stúdiónak közel 25 millió dollárjába fáj Az Igazság Ligája utómunkája, arról már nem is beszélve, hogy időközben a színészek ütemezési problémákba futottak – habár ezt a stúdió cáfolta -, hiszen Ezra Millernek hamarosan új projektje lesz, kezdődnek a Legendás állatok és megfigyelésük 2. munkái, Henry Cavill pedig még a Mission: Impossible 6 filmen dolgozik. Míg előbbi filmet a Warner gyártja, ott még csak-csak megoldható a filmek közti átfedés, de nem volt ennyire egyszerű a helyzet a Mission: Impossible 6-nál, mivelhogy azt a Paramount Pictures gyártja, és a legnagyobb gondot Cavill bajsza jelentette. A Paramount megtiltotta, hogy levágja a Mission: Impossible 6 forgatásának végéig, így a Ligában az utómunkák alatt szabadulnak majd meg az arcszőrzettől.

A jelentések szerint az újraforgatásokra Los Angelesben és Londonban került sor, melynek időtartama két hónap. (Zárójelesen megjegyeznénk, bevett szokás a blockbustereknél az utólagos filmezés, de nem két hónapig.) De nem szabad elfelejtenünk azt sem, hogy időközben rendezőváltás történt, hiszen Zack Snyder lánya halála után átadta a stafétabotot Joss Whedonnak. A pletykák szerint újraforgatásokkal javítani szeretnének a párbeszédeken, s felvezetni Az Igazság Ligája folytatását.

Az Igazság Ligája hazai bemutatója 2017. november 2-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.