Wide Screen
Image default
Filmek

Eredetileg cliffhangerrel ért volna véget Az Igazság Ligája

Zack Snyder nagy csattanóval szerette volna lezárni Az Igazság Ligája első felvonását, de ezt Joss Whedon átírta.

Zack Snyder nagy csattanóval szerette volna lezárni Az Igazság Ligája első felvonását, de ezt Joss Whedon átírta.

Mikor a Warner és DC bejelentette Az Igazság Ligája filmet, akkor a névhasználatban még ott szerepelt a „Part One” kifejezés, ami egy utalás lett volna a folytatásra, de végül ezt törölték a címből, s csak annyi maradt, Az Igazság Ligája. De most már legalább azt is tudjuk, hogy miért szerepelt eredetileg a címben az Első Rész kifejezés, ugyanis Snyder egy cliffhangerrel (nyitva hagyott befejezéssel) vezette volna fel a második részt. Igen ám, csak időközben Snyder helyére megérkezett a Joss Whedon a Marvel Studiostól, aki jobbnak látta lekerekíteni a befejezést, és a film tónusán is sokat változtatott – meglepő módon túl sötét volt.

A Slash Film úgy tudja, hogy Zack Snyder rendező Darkseid érkezésével kívánta volna befejezni Az Igazság Ligája első részt, ami egy nagy terv része lett volna, hogy kellő felvezetést és izgalmat ígérjen a majd érkező második részre. Ehelyett most Robin Wright színésznő karaktere a Wonder Womanből kap egy rövid kis flashbacket, melyben Steppenwolf eredetét magyarázza, mivelhogy Darkseidot kivonták a filmből, így még várnunk kell földi látogatására.

Ugyanakkor aggasztó hírek is napvilágot láttak a filmről. Belső források arról jajveszékelnek, hogy a Warner Bros. nézhetetlennek nyilvánította a Liga első vágását, ami erősen közrejátszott abban, hogy Whedon átírja a film történetét. A forrás megemlíti továbbá azt is, hogy a film két egymástól jól elkülöníthető részre lehet bontani: egyiket Zack Snyder forgatta, a másikat a frissen igazolt Joss Whedon. Nyilvánvaló, messzemenő következtetéseket nem lehet levonni a források leírásaiból – a Wonder Woman előtt is aggasztó hírek jelentek meg -, de az, hogy a bemutató előtt három hónappal még forgatják a filmet, az azért mindent elárul… Óriási kudarc lenne a stúdiónak, ha a Wonder Woman sikere után nem tudnának kilábalni a sötét univerzumból, és nézhető filmeket letenni az asztalra.

Az Igazság Ligája bemutatója 2017. november 16-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

A WarnerMedia elnöke szerint 30M dollárnál jóval többe kerül bemutatni a Snyder Cutot

Kévés Bence Mihály

David Ayer a Suicide Squad egyik törölt jelentéről beszélt, amiről még egy megégett arcú Joker képet is posztolt

Kévés Bence Mihály

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc képregényfilmje, és nem A galaxis őrzői!

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat