x
Filmek

Megerősítették, hogy kedd hajnalban érkezik a Star Wars: Skywalker kora végső előzetese

Mindezt úgy állítjuk, hogy hivatalosan a Lucasfilmtől nem erősítették meg, de egy megbízható forrásra hivatkozva megtudtuk.

Megerősítették, hogy kedd hajnalban érkezik a Star Wars: Skywalker kora végső előzetese
  • Publishedoktóber 19, 2019

A Lucasfilm megerősítette, hogy hétfőn este, magyar idő szerint kedd hajnalban érkezik új Star Wars: Skywalker kora előzetes.

Ahogy arról egy korábbi hírben már beszámoltunk nektek, a Star Wars: Skywalker kora új előzetese már szeptember elején megkapta a besorolást a brit felügyelőbizottságtól, ám a Disney csak az egyik októberi hétfő hajnali rangadón, a híres Monday Night Football szünetében fogja bemutatni a harmadik, s egyben végső előzetest az ESPN csatornán.

Ezzel kapcsolatban több spekuláció is megjelent, hogy melyik hétfőn fogják bemutatni, múltkor a Black Rebel Serios szerkesztői megerősítették, hogy október 21-én hétfőn este – ami tudjátok nálunk kedd hajnalt jelent – debütál az új előzetes az ESPN közvetítése alatt.

A hivatalos megerősítésre egészen a mai napig kellett várnunk, amihez egy rövid teasert is csaptak:

A Disney 2015-ben és 2017-ben is egy október végi Monday Night Football szünetében mutatták be a Star Wars-filmek előzetesét, és ha még hozzávesszük azt is, hogy Carrie Fisher október 21-én ünnepelte volna születésnapját, magyarul még a csillagállás is azt sugalta, hogy Star Wars: Skywalker kora előzetesre ébredünk október 22-én. Időközben a Sport TV-től megerősítették nekünk, hogy a tévében is leadják az előzetest.

Állítólag hétfőn délelőtt a film hazai forgalmazója, a Fórum Hungary és a Cinema City közleményt ad ki, hogy kedd délelőtt 10 órától megindul idehaza is a jegyértékesítés.

Az elmúlt időben több dolgot is megerősítettek a történet befejezésével kapcsolatban, többek között, végre megtudjuk kik Rey szülei, hogy Kylo Ren maszkját mi ihlette, bemutattak egy cuki fűszercsempészt, aki mellékesen kiválóan tudja átprogramozni a droidokat is, és még új helyszínt is megerősítettek. De hogy mivel végződik a történet, december 19-én kiderül.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.