Wide Screen
Image default
Filmek

Bemutatkozott Babu Frik, a Star Wars: Skywalker kora egyik új karaktere

Folytatódik a Star Wars: Skywalker kora kampánya, ezúttal az új rész egyik új karakterét mutatták be.

Három hónappal a film bemutatója előtt érezhetően magasabb szintet lépett a film marketingje. Tegnap délután a Star Wars hivatalos oldalán jelent meg egy rendkívül aranyos kis kép a Babu Frik névre keresztelt új karakterről, akit most először mutattak meg a nagyérdeműnek. A bejelentéssel együtt néhány részletre is fény derült, többek között, hogy az anzellan fajhoz tartozik, és fűszerhordozóként dolgozik a Kijimi bolygón.

Ezenfelül Babu Frik gyakorlatilag bármilyen droidot képes átprogramozni vagy módosítani programkódját, és tekintettel a Star Wars: Skywalker kora D23 Expón bemutatott előzetesére, amelyben C-3PO egy pillanatra piros szemekkel tűnt fel, felmerül a kérdés, hogy esetleg ez az új kis karakter állhat-e a történtek mögött, és ha igen, akkor mi okból programozhatta át az addig barátságos tolmács-droidot a filmben.

Most hétvégén tartják a Triple Force Friday kiállítást, ahol természetesen Babu Frik is jelen lesz sok más szereplővel karöltve, így várhatóan a következő napokban még több mindenre derül fény a decemberben érkező kilencedik és egyben utolsó Skywalker-saga filmről.

Még több a témában...

Harrison Fordnak fogalma sem volt arról, hogy mi az az Erő-szellem

Kévés Bence Mihály

Rian Johnson is megszólalt, hogy mit gondol a Star Wars: Skywalker koráról

Kévés Bence Mihály

Szokás szerint megmutatták, hogy hogyan készült a Star Wars: Skywalker kora látványvilága

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon