Főoldal Filmek Bemutatkozott Babu Frik, a Star Wars: Skywalker kora egyik új karaktere
Filmek

Bemutatkozott Babu Frik, a Star Wars: Skywalker kora egyik új karaktere

Folytatódik a Star Wars: Skywalker kora kampánya, ezúttal az új rész egyik új karakterét mutatták be.

555
Star Wars: Skywalker kora

Folytatódik a Star Wars: Skywalker kora kampánya, ezúttal az új rész egyik új karakterét mutatták be.

Három hónappal a film bemutatója előtt érezhetően magasabb szintet lépett a film marketingje. Tegnap délután a Star Wars hivatalos oldalán jelent meg egy rendkívül aranyos kis kép a Babu Frik névre keresztelt új karakterről, akit most először mutattak meg a nagyérdeműnek. A bejelentéssel együtt néhány részletre is fény derült, többek között, hogy az anzellan fajhoz tartozik, és fűszerhordozóként dolgozik a Kijimi bolygón.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Ezenfelül Babu Frik gyakorlatilag bármilyen droidot képes átprogramozni vagy módosítani programkódját, és tekintettel a Star Wars: Skywalker kora D23 Expón bemutatott előzetesére, amelyben C-3PO egy pillanatra piros szemekkel tűnt fel, felmerül a kérdés, hogy esetleg ez az új kis karakter állhat-e a történtek mögött, és ha igen, akkor mi okból programozhatta át az addig barátságos tolmács-droidot a filmben.

Most hétvégén tartják a Triple Force Friday kiállítást, ahol természetesen Babu Frik is jelen lesz sok más szereplővel karöltve, így várhatóan a következő napokban még több mindenre derül fény a decemberben érkező kilencedik és egyben utolsó Skywalker-saga filmről.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események