Wide Screen
Image default
Filmek

Hamarosan érkezik a Star Wars: Skywalker kora legújabb kedvcsinálója

Alig pár héttel a D23 Expón bemutatott Star Wars: Skywalker kora előzetese után hamarosan érkezik az újabb kedvcsináló videó.

Alig pár héttel a D23 Expón bemutatott Star Wars: Skywalker kora előzetese után hamarosan érkezik az újabb kedvcsináló videó.

Még fel sem dolgoztuk a D23 Expón látott képsorokat – mi azért tettünk egy próbát arra – melyben Rey mintha átállt volna a Sötét oldalra, miközben egy dupla pengéjű fénykardot is láttunk a kezében, azonban a legfrissebb hírek szerint már a következő előzetest is osztályozták. A Lucasfilm egy, két perc és tizenhat másodperc hosszú előzetest fog valamikor a közeljövőben bemutatni a Star Wars: Skywalker korához.

Az új előzetes a 12-es besorolást kapta meg a British Board of Film Classification ügynökségtől, azt azonban nem sikerült megtudni, hogy pontosan mikor fogják bemutatni az új előzetest. Ha az elmúlt évek tapasztalataiból indulunk ki, akkor a legvalószínűbb az október 14-én megrendezésre kerülő Monday Night Football az ESPN csatornán, mint két éve a Star Wars: Az utolsó Jedik esetében is volt.

Addig is míg várunk az új előzetesre, nézzük meg újra, hogy mit láttunk augusztus végén a Disney saját rendezvényén:

A filmhez kiadott hivatalos szinopszis szerint…

A Lucasfilm és J.J. Abrams egyesíti erőit, hogy a nézőket a Star Wars: Skywalker korával egy grandiózus utazásra repítse a messzi-messzi galaxisba, a Skywalker-saga lezárására, és ahol új legendák születnek majd, valamint a szabadságért folytatott végső harc még nem jött el. A Star Wars: Skywalker kora amerikai bemutatója december 20-án lesz.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Még több a témában...

Giancarlo Esposito nagyon érdekes részletet osztott meg a The Mandalorian karakteréről

Kévés Bence Mihály

Berendelték a Star Wars: The Bad Batch animációs Disney+ sorozatot

Vigh Martin

A Star Wars elmagyarázta, Palpatine hogyan maradhatott éveken keresztül rejtve Luke Skywalker szeme elől

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat