Wide Screen
Image default
Filmek

Hamarosan érkezik a Star Wars: Skywalker kora legújabb kedvcsinálója

Alig pár héttel a D23 Expón bemutatott Star Wars: Skywalker kora előzetese után hamarosan érkezik az újabb kedvcsináló videó.

Még fel sem dolgoztuk a D23 Expón látott képsorokat – mi azért tettünk egy próbát arra – melyben Rey mintha átállt volna a Sötét oldalra, miközben egy dupla pengéjű fénykardot is láttunk a kezében, azonban a legfrissebb hírek szerint már a következő előzetest is osztályozták. A Lucasfilm egy, két perc és tizenhat másodperc hosszú előzetest fog valamikor a közeljövőben bemutatni a Star Wars: Skywalker korához.

Az új előzetes a 12-es besorolást kapta meg a British Board of Film Classification ügynökségtől, azt azonban nem sikerült megtudni, hogy pontosan mikor fogják bemutatni az új előzetest. Ha az elmúlt évek tapasztalataiból indulunk ki, akkor a legvalószínűbb az október 14-én megrendezésre kerülő Monday Night Football az ESPN csatornán, mint két éve a Star Wars: Az utolsó Jedik esetében is volt.

Addig is míg várunk az új előzetesre, nézzük meg újra, hogy mit láttunk augusztus végén a Disney saját rendezvényén:

A filmhez kiadott hivatalos szinopszis szerint…

A Lucasfilm és J.J. Abrams egyesíti erőit, hogy a nézőket a Star Wars: Skywalker korával egy grandiózus utazásra repítse a messzi-messzi galaxisba, a Skywalker-saga lezárására, és ahol új legendák születnek majd, valamint a szabadságért folytatott végső harc még nem jött el. A Star Wars: Skywalker kora amerikai bemutatója december 20-án lesz.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Még több a témában...

Egy Star Wars 8 rajongó teóriája szerint Snoke lehet „Az utolsó jedi”

Kévés Bence Mihály

Obi-Wan okolható azért, amiért Anakin Skywalker átállt a Sötét Oldalra?

Kévés Bence Mihály

Kiderült miért visel maszkot Kylo Ren!

Plesovszki Nándor

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább