Star Wars: Skywalker kora

Hamarosan érkezik a Star Wars: Skywalker kora legújabb kedvcsinálója

Alig pár héttel a D23 Expón bemutatott Star Wars: Skywalker kora előzetese után hamarosan érkezik az újabb kedvcsináló videó.

Alig pár héttel a D23 Expón bemutatott Star Wars: Skywalker kora előzetese után hamarosan érkezik az újabb kedvcsináló videó.

Még fel sem dolgoztuk a D23 Expón látott képsorokat – mi azért tettünk egy próbát arra – melyben Rey mintha átállt volna a Sötét oldalra, miközben egy dupla pengéjű fénykardot is láttunk a kezében, azonban a legfrissebb hírek szerint már a következő előzetest is osztályozták. A Lucasfilm egy, két perc és tizenhat másodperc hosszú előzetest fog valamikor a közeljövőben bemutatni a Star Wars: Skywalker korához. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Az új előzetes a 12-es besorolást kapta meg a British Board of Film Classification ügynökségtől, azt azonban nem sikerült megtudni, hogy pontosan mikor fogják bemutatni az új előzetest. Ha az elmúlt évek tapasztalataiból indulunk ki, akkor a legvalószínűbb az október 14-én megrendezésre kerülő Monday Night Football az ESPN csatornán, mint két éve a Star Wars: Az utolsó Jedik esetében is volt.

Addig is míg várunk az új előzetesre, nézzük meg újra, hogy mit láttunk augusztus végén a Disney saját rendezvényén:

A filmhez kiadott hivatalos szinopszis szerint…

A Lucasfilm és J.J. Abrams egyesíti erőit, hogy a nézőket a Star Wars: Skywalker korával egy grandiózus utazásra repítse a messzi-messzi galaxisba, a Skywalker-saga lezárására, és ahol új legendák születnek majd, valamint a szabadságért folytatott végső harc még nem jött el. A Star Wars: Skywalker kora amerikai bemutatója december 20-án lesz.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Total
20
Shares
Previous Article
Mátrix

Kiderült, hogy mikor és milyen címen kezdik a Mátrix 4. forgatását

Next Article

Több új szupertitkos címen dolgoznak az Anthem alkotói!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!