Wide Screen
Image default
Filmek

Kiszivárgott a Star Wars: Skywalker kora új bolygójának neve

A név új, de a helyszín sok Star Wars-rajongónak ismerős lesz a Star Wars: Skywalker kora befejező részben.

A név új, de a helyszín sok Star Wars-rajongónak ismerős lesz a Star Wars: Skywalker kora befejező részben.

A korábbi híreket erősítették meg, melyben egy új dzsungel bolygóról olvashattunk bő egy évvel a forgatás első napjaiban. A korábban kiszivárgott képeket az angliai Black Parkban lőtték, ahol még a Millennium Falcon egy részét is kiszúrták a kíváncsiskodók. Úgy tűnik, hogy a következő rész valamilyen szinten továbbra is ragaszkodik az eredeti trilógiához, hiszen a Star Wars: VI. rész – A Jedi visszatér Endor holdjához hasonló terepre tévedünk decemberben.

Bármennyire az eredeti trilógia folytatásáról beszélünk, az új részekben kerülték a korábbi bolygókat, csak a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet volt kivétel, amikor a Yavin IV holdon a Lázadók szövetkeztek a scarifi bázis megtámadásáról. Kétségtelen, hogy az új helyszínek mégis az ismerős planétákra emlékeztetnek, kezdve a Yakku és a Tatooine végtelen homoksíkságával, a Crait sóbolygó a Hoth havas tájára emlékeztetett, csak Gareth Edwards volt elég bátor teljesen új helyszínt bemutatni: a Scarif pálmafákkal és tengerparttal.

The new jungle planet/base from The Rise of Skywalker is named Ajan Kloss, according to the new Monopoly from r/StarWarsLeaks

Új helyszínekből nem lesz hiány a Skywalker korában sem, hiszen még a nyári előzetesben láttuk a Pasaana bolygót, néhány hónappal a marketinggel pedig a hófödte Kijimi-t erősítették meg, ami Zorii Bliss, az új karakter otthona lesz. Minap pedig újabb helyszínről hullt le a lepel a Star Wars Monopoly legújabb kiadásában. A társasjáték tábláján az Ajan Kloss bolygóról olvashatunk, ami kétségtelen az a dzsungelvilág, amiről a korábbi hírek szóltak. A IX. rész történetét homály fedi, de jelek szerint az Ajan Kloss lesz az Ellenállás új főhadiszállása, innen irányítják majd csapataikat, és talán Leia tábornokot is ezen a helyszínen láttuk az előzetesekben.

Még több a témában...

A Skywalker kora egy fontos része kaszát kapott Rey új fénykardjával kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

A Skywalker kora eredetileg megmutatta volna, ahogy Kylo Ren rátalál Palpatine uralkodóra Curuscant romjain

Kévés Bence Mihály

Akár így is kinézhetett volna a Skywalker kora közkedvelt karaktere, Babu Frik

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat