Főoldal Filmek Kiszivárgott a Star Wars: Skywalker kora új bolygójának neve
Filmek

Kiszivárgott a Star Wars: Skywalker kora új bolygójának neve

A név új, de a helyszín sok Star Wars-rajongónak ismerős lesz a Star Wars: Skywalker kora befejező részben.

539
Star Wars: Skywalker kora

A név új, de a helyszín sok Star Wars-rajongónak ismerős lesz a Star Wars: Skywalker kora befejező részben.

A korábbi híreket erősítették meg, melyben egy új dzsungel bolygóról olvashattunk bő egy évvel a forgatás első napjaiban. A korábban kiszivárgott képeket az angliai Black Parkban lőtték, ahol még a Millennium Falcon egy részét is kiszúrták a kíváncsiskodók. Úgy tűnik, hogy a következő rész valamilyen szinten továbbra is ragaszkodik az eredeti trilógiához, hiszen a Star Wars: VI. rész – A Jedi visszatér Endor holdjához hasonló terepre tévedünk decemberben.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Bármennyire az eredeti trilógia folytatásáról beszélünk, az új részekben kerülték a korábbi bolygókat, csak a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet volt kivétel, amikor a Yavin IV holdon a Lázadók szövetkeztek a scarifi bázis megtámadásáról. Kétségtelen, hogy az új helyszínek mégis az ismerős planétákra emlékeztetnek, kezdve a Yakku és a Tatooine végtelen homoksíkságával, a Crait sóbolygó a Hoth havas tájára emlékeztetett, csak Gareth Edwards volt elég bátor teljesen új helyszínt bemutatni: a Scarif pálmafákkal és tengerparttal.

The new jungle planet/base from The Rise of Skywalker is named Ajan Kloss, according to the new Monopoly from r/StarWarsLeaks

Új helyszínekből nem lesz hiány a Skywalker korában sem, hiszen még a nyári előzetesben láttuk a Pasaana bolygót, néhány hónappal a marketinggel pedig a hófödte Kijimi-t erősítették meg, ami Zorii Bliss, az új karakter otthona lesz. Minap pedig újabb helyszínről hullt le a lepel a Star Wars Monopoly legújabb kiadásában. A társasjáték tábláján az Ajan Kloss bolygóról olvashatunk, ami kétségtelen az a dzsungelvilág, amiről a korábbi hírek szóltak. A IX. rész történetét homály fedi, de jelek szerint az Ajan Kloss lesz az Ellenállás új főhadiszállása, innen irányítják majd csapataikat, és talán Leia tábornokot is ezen a helyszínen láttuk az előzetesekben.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események