Főoldal Filmek Egy teljesen új helyszínre megyünk a Star Wars: Episode IX-ben
Filmek

Egy teljesen új helyszínre megyünk a Star Wars: Episode IX-ben

A legfrissebb beszámolók szerint a Star Wars: Episode IX részben egy eddig nem látott új bolygóra merészkednek a főszereplők.

719
Star Wars: Episode IX

A legfrissebb beszámolók szerint a Star Wars: Episode IX részben egy eddig nem látott új bolygóra merészkednek a főszereplők.

J.J. Abrams és stábja már hetek óta Pinewoodban forgatják a Star Wars franchise legújabb trilógiájának a befejező részét, melyben az Első Rend és az Ellenállók végső összecsapásra készülnek. A forgatás első napjáról maga a rendező mutatott egy képet, majd a napokban több forgatási fotó is felkerült az internetre, amit egy ismeretlen helyszínen készítettek nem messze a stúdiótól.

A kiszivárgott képet az angliai Black Parkban készítették, amin kivehető a Millennium Falcon egy részlete is. A MakingStarWars most arról írt, hogy a forgatás idejére több új növényt és szőlőfajt telepítettek park fái közzé, illetve még árkokat is ástak a forgatás idejére. Ezek az újonnan telepített szőlőfajták belepik a fákat, hogy így teremtsenek trópusi hangulatot. A beszámolók szerint az új helyszín nem összetévesztendő a korábbi részekben látott Endorral vagy Takodanával, de a jelentésből kiderül, hogy inkább az utóbbi helyszínhez lehet hasonlítani az új felszínt.

A Star Wars: Episode IX rendezői székében ismét J.J. Abrams ül, aki Colin Trevorrowt váltotta, miután a Lucasfilm és Trevorrow nézetei nem fértek össze, s kreatív különbségekre hivatkozva elváltak útjaik. A Star Wars: Az ébredő Erő után most Abrams visszatér, hogy lezárja az új trilógiát, melyben Daisy Ridley és Adam Driver színészek karakterei csapnak össze. Rajtuk kívül olyan sztárok kapnak még helyet a filmben, mint John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billie Lourd, Naomi Ackie, Richard E. Grant, Mark Hamill, Anthony Daniels and Billy Dee Williams, Keri Russell, Dominic Monaghan és a tegnap bejelentett Matt Smith.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...