Főoldal Filmek Forgatási képek szivárogtak ki a Star Wars: Episode IX-ről
Filmek

Forgatási képek szivárogtak ki a Star Wars: Episode IX-ről

Egy ideje már forog J.J. Abrams-féle Star Wars: Episode IX, amiről hivatalos fotót is láttunk, most azonban lesifotók is kiszivárogtak.

718

Egy ideje már forog J.J. Abrams-féle Star Wars: Episode IX, amiről hivatalos fotót is láttunk, most azonban lesifotók is kiszivárogtak.

A Disney augusztus elején kezdte meg a Skywalker-saga legújabb trilógia utolsó részének forgatását, azonban a legfrissebb hírek szerint a stáb egy ismeretlen helyszínen, nem messze a londoni Pinewood Studiostól forgatja a kilencedik rész egyik jelenetét.

A most kiszivárgott fényképeken Finn (John Boyega), Poe Dameron (Oscar Isaac) és Chewbacca (Joonas Suotamo), valamint eddig ismeretlen karakterek és lovak is feltűnnek a képsorozaton.

Az Omega Underground információ szerint a forgatást 2019 februárjában fejezik be, melyben visszatér Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo és Billie Lourd, azonban új szereplőket is köszönthetünk a fedélzeten. Ismeretlen szerepeket osztottak Naomi Ackie és Richard E. Grant színészeknek, míg olyan veterán színészek is visszatérnek az utolsó részre, mint Mark Hamill, Anthony Daniels és Billy Dee Williams.

A rendezői és írói teendőket a Star Wars: Az ébredő Erő első számú emberére, J.J. Abramsre bízták, aki Chris Terrio forgatókönyvíróval közösen írta meg Rey és Kylo Ren történetének befejezését. A film bemutatója 2019. december 20-án lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

palpatine
Filmek

Palpatine visszatérésének teljes története

Tavaly A Mandalóri, idén A Rossz Osztag adott hozzá némi plusz információt...

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

A Die Hard mintájára Daisy Ridley terroristákkal harcol London legnagyobb felhőkarcolóján

Daisy Ridley leforgatta következő filmjét, amelyben terroristákkal harcol.