Az Igazság Ligája

Megerősítést kapott, hogy R-besorolást kapott a Zack Snyder: Az Igazság Ligája

Újabb kívánsága teljesült a rajongóknak.

Múlt hét pénteken végre kiderült, hogy a Warner Bros. mikor fogja bemutatni Az Igazság Ligája rendezői változatát. A bejelentéssel egy időben azt is megtudtuk, hogy bár HBO Max exkluzív tartalomként reklámozza a filmet, a világpremiernek köszönhetően mégis elérhető lesz az HBO GO szolgáltatáson is, így nem maradnak le semmiről a rajongók, akik csaknem 3 éven keresztül kampányoltak.

Több pletykát is olvashattunk a film besorolásáról. Maga Zack Snyder rendező nyilatkozott arról tavaly, hogy szíve szerint fekete-fehér kiadásban mutatta volna be a filmet, amihez a legnagyobb, R-besorolás társult volna. Eddig nem lehettünk biztosak benne, hogy megkapja a 18-as karikát a film, most azonban az MPAA megerősítette, hogy az erőszakos jelenetek és a vulgáris kifejezések miatt korhatáros jelzőt kapott a várva-várt alkotás, ami csaknem 150 percnyi eddig soha nem látott extra jelenetet tartalmaz majd.

A mozikban bemutatott film az erőszak és akciók után csak PG-13-as besorolás kapott, ami arra utal most, hogy a rendezői vágás tényleg sokkal durvább lett Joss Whedon vágásától. Tavasszal még úgy reklámozták a filmet, hogy négy 1 órás részként fogják bemutatni a filmet, azonban néhány hete meggondolták magukat a készítők, s egyben, 4 órás filmként fogják majd bemutatni hamarosan. A Zack Snyder: Az Igazság Ligája című film március 18-án lesz elérhető az HBO Max és az HBO GO platformokon, és utóbbi természetesen itthon is elérhető.

Total
14
Shares
Previous Article

Végre bemutatkozott a Total War Warhammer III

Next Article
The Suicide Squad

A The Suicide Squad szinopszisában egy brutális misszióról olvashatunk Corto Maltese szigetére

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!