Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája rendezői változata még R-besorolást és mozis bemutatót is kaphat?

A mozikban is bemutathatják Az Igazság Ligája rendezői változatát.

Egészen érdekes dolgot osztott meg Zack Snyder rendező. Egy interjúban a rendező azzal állt elő, hogy a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala rendezői változatának bemutatója után Az Igazság Ligája is R-besorolást kaphat jövőre, amit akár még a mozikban is bemutathatnak a streamingszolgáltató mellett.

Snyder jelenleg Az Igazság Ligája rendezői változatán dolgozik, amit még tavasszal jelentett be a Warner Bros. Azóta már tartottak egy rövid pótforgatást is, és a rendező elmondása alapján a rendezői változat szinte csak új jelenetet fog tartalmazni Joss Whedon alkotásával szemben. Az Entertainment Weeklynek sikerült megszólaltatnia a rendezőt, aki érdekes apróságot közölt, állítása szerint a SnyderCut R-besorolást kaphat.

Ez egy olyan információ darab, amit senki sem tud. A film őrült és annyira epikus, hogy valószínűleg R-besorolást kap – szerintem ez egy olyan dolog, ami megvalósul, hogy R-besorolást kap, de az biztos, hogy még nem hallottunk az MPAA-től erről.Zack Snyder

Természetesen szerették volna tudni, hogy mitől lesz a film korhatáros, mi indokolná ezt a döntést:

Van egy jelenet, amiben Batman ledob egy f-bombát. Kiborg nem túl boldog azzal, ami történt az életével mielőtt találkozott az Igazság Ligájával, és hajlamos kimondani a véleményét. És Steppenwolf nagyjából kettévágja az embereket. Tehát [ez a besorolás] az erőszaknak és a trágárságnak lenne betudható.

És végezetül arra a kérdésre, hogy a filmet az HBO Max streamingszolgáltató mellett még a mozikban is bemutatnák, csak annyit válaszolt a rendező, hogy talán.

Hatalmas rajongója és nagy támogatója vagyok a filmélménynek, és már beszéltünk arról, hogy az HBO Max megjelenéssel egy időben a mozikban is játsszuk a filmet. Olyan furcsa ez, hogy fordított a sorrend.

Nem lennénk meglepve, ha tényleg összejönne a mozis bemutató, hiszen az HBO Max kizárólag az Egyesült Államokban érhető el, és a jövő év egyik legjobban várt filmjéről van szó, amiért a rajongók három éven át kampányoltak. Az HBO Max streamingszolgáltató valamikor 2021 második felében érkezik csak Európába, akkor fogja váltani az HBO Go-t. Bár pontos megjelenést még nem árulták el, de a stúdió állítása szerint valamikor 2021 elején tervezi kiadni a rendezői változatot.

Az Igazság Ligája
Total
4
Shares
Previous Article
Penge

Még a Marvel Kapitány 2. és A galaxis őrzői vol. 3. előtt jöhet az új Penge?

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

A Skywalker kora vázlatain Rey és Kylo Ren fénykardpárbajára a franchise két legfontosabb helyszínén került volna sor

Related Posts