Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája rendezői változatát 4 órás filmként, nem pedig minisorozatként mutatják be

Mégsem minisorozatok formájában mutatják be a filmet.

Eredetileg tavaly tavasszal úgy jelentették be Az Igazság Ligája rendezői változatát, hogy négyrészes minisorozat formájában fogják majd bemutatni az HBO Max streamingszolgáltatón, de később majd egyben is megnézhető lesz a rendezői vágás. Most azonban Zack Synder megerősítette, hogy a korábbi tervvel ellentétben egyben, egy nagy vágásban fogják majd bemutatni a filmet.

Akkor van értelme minisorozat formájában bemutatni egy filmet, amikor a streamingszolgáltatók a legtöbbet szeretnék kihozni egy-egy tartalomból, hogy heti rendszerességgel visszahozzák az előfizetőket az új részekkel. Ennek a modellnek nem sok értelme lett volna a rendezői változatnál, mert mindössze négy részt tartalmaz a vágás, azaz egy hónap leforgása alatt bemutatják, és egy hónap után egyébként is lemondható a szolgáltatás.

Sok rajongó abban bízott, hogy egy nagy filmként kerül bemutatásra majd a Snyder Cut, miközben mások örültek a feldarabolásnak, hiszen négy órát ülve tölteni egy helyben, fárasztó lehet. Sokan kételkedtek a hírben, majd egy rajongói oldal feltette a kérdést, amit Snyder válaszában megerősített.

Ez arra is választ ad, amit múlt héten még nem teljesen értettünk. Akkor arról kaptunk hírt, hogy a filmet Blu-ray lemezen is ki fogják adni. De hogy mikor kerül sor erre, még a jövő titka, ugyanis néhány héttel a bemutató előtt még mindig nem ismert, hogy pontosan mikor fogják bemutatni a filmet. Értesülések szerint valamikor márciusban fogják majd bemutatni az HBO Max szolgáltatón.

Total
6
Shares
Previous Article
Felicity Jones

Felicity Jones szívesen visszatérne Fekete Macska szerepében A csodálatos Pókember 2. után

Next Article

Úgy néz ki, tényleg létezik a Star Wars Battlefront 3

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!