Steppenwolf

Blu-ray lemezen is megvásárolhatjuk majd Zack Snyder Az Igazság Ligája rendezői változatát

Lemezen is megjelenik majd a Snyder Cut.

Külföldi tudósításból tudjuk, hogy a tervben van Az Igazság Ligája rendezői változatának lemezes kiadása is, bár ezt a Warner Bros. hivatalosan még nem erősítette meg. A filmet valamikor márciusban fogják bemutatni az HBO Max streamingszolgáltatón az Egyesült Államokban. Sajnos azonban jelenleg csak az Államokban érhető el a szolgáltatás, de a legfrissebb hírek szerint Blu-ray kiadással szeretnének kedveskedni a rajongóknak a világ más pontjain.

A stúdió még nem árulta el, hogy pontosan mikor fogják bemutatni a film első egy órás részét, ugyanis mint azt korábban már megtudtuk, hogy négy, egy órás epizódra bontották a rendezői változatot, ami csaknem 150 perc, eddig soha nem látott jelenetet tartalmaz. Nyilvánvalóan a Warner Bros. minél tovább szeretné, ha a film csak VOD-formában lenne elérhető, noha a rendező korábban már tett utalást arra, hogy egy nagy filmként is bemutatják majd. Erre pedig nagyszerű lehetőség lenne egy Blu-ray lemezes kiadás.

A The Digital Bits értesülései szerint a stúdió mégis azt tervezi, hogy lemezen is ki fogják majd adni a filmet, csak ezt még nem erősítették meg.

Elegendő információnk van a stúdió és ipari forrásainktól, hogy a 2021-ben megjelenő 4K Ultra HD megjelenési listánkhoz számos új, vagy ismét megerősített címet felvegyünk, köztük a Zack Snyder Az Igazság Ligája rendezői változatát.

A korábbi kommunikációk után kissé meglepő húzás lehet, de így a nemzetközi rajongók számára is elérhetővé tennék a várva-várt filmet. Ehhez kapcsolódik egy másik hír is, miszerint a Wonder Woman 1984 várhatóan majd áprilisban fog megjelenni lemezen.

Total
3
Shares
Previous Article
Kevin Feige

Kevin Feige szerint nagyobb fejfájást okozott volna, ha a Bosszúállók: Végjáték előtt jön a vírushelyzet

Next Article

Érkezik a Hades az Xbox GamePass-be?

Related Posts