Az Igazság Ligája

Zack Snyder: Az Igazság Ligája világpremierrel egy időben érkezik az HBO GO-ra a film

Végre megtudtuk, mikor fogják bemutatni a filmet.

Örömmel jelentjük be a Zack Snyder: Az igazság Ligája első nemzetközi premierdátumait. Az amerikai HBO Max premierrel egy időben a film exkluzívan debütál majd az európai HBO platformokon, hiszen néhány perccel korábban az HBO Max bejelentette, hogy a Warner Bros. által gyártott egész estés, eredeti HBO Max film, a Zack Snyder: Az Igazság Ligája premierjére március 18-án, csütörtökön kerül sor a platformon.

Mikor egy éve a Warner Bros. bejelentette a rendezői változatot, még négy, 1 órás részről beszéltek, ám januárban a rendező megerősítette, hogy a korábbi tervekkel ellentétben egyben fogják bemutatni. Egy egész estés film formájában jön ki Az Igazság Ligája. Már csak a dátum nem volt ismert, de ez is a helyére került, sőt, még három teaser posztert is mellékeltek hozzá.

A Zack Snyder Az Igazság Ligája című filmben Bruce Wayne (Ben Affleck) nem engedheti, hogy Superman (Henry Cavill) végső önfeláldozása hiábavaló legyen, ezért összefog Diana Prince-szel (Gal Gadot), akivel olyan metahumánokból álló csapatot akarnak összeállítani, amely képes lesz megvédeni a világunkat egy közelgő, katasztrofális méretű fenyegetéssel szemben. A feladat még nehezebbnek bizonyul, mint amire Bruce számított, mert az új csapattagoknak mind szembe kell nézniük saját múltjuk démonaival és le kell küzdeniük korlátaikat. Ám mire összeáll a csapat, Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) és Flash (Ezra Miller) talán már el is késett azzal, hogy megvédjék a bolygót Steppenwolftól, DeSaadtól és Darkseidtől és szörnyű tervüktől.

Zack Snyder: Az Igazság Ligája forgatókönyvét Chris Terrio írta, Zack Snyder és Will Beall sztorijából, a DC karaktereinek, köztük Jerry Siegel és Joe Shuster Supermanjének felhasználásával. A film producere Charles Roven és Deborah Snyder, executive producerei: Christopher Nolan, Emma Thomas, Wesley Coller, Jim Rowe, Curtis Kanemoto, Chris Terrio és Ben Affleck.

Forrás: HBO Magyarország

Total
117
Shares
Previous Article

A Microsoft újabb felvásárlásra készülhet

Next Article
Deadpool

Ryan Reynolds állítása szerint a Fox tervében Deadpool összeállt volna Farkassal a harmadik részben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!