x
Close


Közelgő események

BREAKING Előzetesek

Megérkezett A galaxis őrzői vol. 2. első klipje

A galaxis őrzőinek újra meg kell menteniük a galaxist? - hangzik el a kérdés. - A válasz pedig igen, méghozzá májusban.

  • Publishedmárcius 12, 2017

A galaxis őrzőinek újra meg kell menteniük a galaxist? – hangzik el a kérdés. –  A válasz pedig igen, méghozzá májusban.

A  tegnap este megrendezésre került Kids’ Choice Awards-on a Marvel Studios bemutatott egy közel egy perces új sneak peek-et a James Gunn rendező A galaxis őrzői vol. 2. folytatásából. Ne habozzunk, nézzük is meg gyorsan ezt az új videót a lap tetején!

Igazi csemegében volt részünk hétvégén. Előbb jött a DC Comics által dédelgetett Wonder Woman harmadik, s egyben utolsó előzetese, majd azt követte Michael Bay rendező és a Paramount Pictures közös gyártású Transformers: Az utolsó lovag klipje és első TV Spotja, és még erre rátettek egy lapáttal, hiszen a Marvel Studios is bedobott egy klipet az év legviccesebb, legszórakoztatóbb, és az egyik legjobban várt folytatásból.

Gunn korábban már elárulta, hogy az előzetesekben látott anyagok nem biztosak, hogy bekerülnek majd a végleges filmbe. Ezt azzal indokolta, hogy rettentően sok anyagot vettek fel, és az amúgy is poénokkal teletűzdelt Őrzőkbe nem lett volna helye, de nem akarták kidobni, így felhasználták azokat promóciós célokra.

Továbbá a rendező azt is megerősítette hétvégén, hogy készülnek stáblistás jelenettel, így senki se rohanjon a vetítés után,

Mindenkinek mondom, nem kell sietni a vetítés után, hacsak nem haldoklik a mama, ülj a seggeden, s várd ki a stáblistát.

mert érkezni fog valamelyik film beharangozója. Az Őrzők után jön nyáron Tom Holland főszereplésével készült a Pókember: Hazatérés, illetve késő ősszel a Thor: Ragnarök. Nem túl valószínű, hogy az ifjú Póki felvezetőt kap, hacsak nem akad valami dolga az Őrzőkkel, éppen ezért legnagyobb valószínűsége a Ragnaröknek van, de az sem kizárt, hogy a jövő évi Bosszúállók: Végtelen háború kap egy picike felvezetőt.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.