Transformers 5 – megérkezett az első klip és TV Spot Az utolsó lovaghoz

A legújabb videókból megismerhetjük Isabella-t, a pici dinóbotokat, valamint a két főhős, Optimus Fővezér és Űrdongó további püfölését láthatjuk.

A legújabb videókból megismerhetjük Isabella-t, a pici dinóbotokat, valamint a két főhős, Optimus Fővezér és Űrdongó további püfölését láthatjuk.

A Paramount Pictures bemutatta az első képet a következő nagy kasszasikeréből, a Transformers: Az utolsó lovagból. Háború dúl az emberek és a transformerek között, a Fővezérből és Űrdongóból ellenségek lettek, s a dolgok jelen állása nem vetít sok jót előre.

Nem sokkal azután, hogy éjjel a Warner Bros. és a DC Comics bemutatták a Wonder Woman harmadik, s egyben utolsó előzetesét, a Paramount is előállt a saját kis meglepetésével: Michael Bay rendező utolsó Transformers-filmjéből dobott be a közösbe rögtön két új videót. A klipben a figyelmet az ötödik rész új főszereplőjére, Izabella (Isabela Moner) kislányra irányítják:

Az első TV Spotban pedig a robotok párharcát, Optimus Fővezér és Űrdongó harcát, az új dinóbotokat, de az Álcák vezérét, Megatron-t is láthatjuk.

https://youtu.be/sH32pAbgrUw

Minket még mindig nem teljesen győzött meg az új film, továbbra is azt érezzük, hogy nem képes megújulni, és a korábbi részeket másolják évről évre. A sok robbanásról, és csillogásról már nem is beszélve, ami az évek alatt Bay védjegye lett. 2017. június 23-án minden kiderül, ugyanis ekkor érkezik a Transformers: Az utolsó lovag.

Total
0
Shares
Previous Article

A Wonder Woman megkapta a végső előzetesét [FELIRATOS]

Next Article

Megérkezett A galaxis őrzői vol. 2. első klipje

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!