x
Close


Közelgő események

Filmek

Még egy Miles Morales utalás a Pókember: Hazatérésben

Miles Morales karaktere hivatalosan is a Pók-Univerzum része lett.

Még egy Miles Morales utalás a Pókember: Hazatérésben
  • Publishedszeptember 30, 2017

Miles Morales karaktere hivatalosan is a Pók-Univerzum része lett.

Az idén nyáron mozikba kerülő Pókember film egyik jelenetéből a rajongók eddig arra következtettek, hogy Donald Glover karaktere vele áll kapcsolatban, ez pedig a most megjelenő bővített kiadásban megerősítést is nyert.

Fizikai formában október 7-én kerül piacra a film, de digitálisan már néhány helyen most elérhetővé vált a kivágott jeleneteket is tartalmazó kiadás. Az egyik ilyen jelenetben pedig el is hangzik az igen masszív rajongói bázissal bíró Pókember alteregó, Miles Morales neve. Természetesen egyelőre még nem szuperhősi valójában kerül említésre csupán Aaron Davis (Donald Glover) említi meg a nevét egy telefonbeszélgetés során az itt megtekinthető rövid epizódban:

https://youtu.be/q5UJoYT6hr8

Egy teljesen általános motyogással indul a jelenet: “Ezt kapod ha segítesz. Elnézést, egy emberi lénynek segítségre van szüksége. Útálom ezt a fickót haver” Majd az ezt követő telefonhívás során válik érdekessé a történet: “Ne haragudj Miles, nem tudom megcsinálni, beragadtam.”

Azoknak akik esetleg nem ismernék, Morales a Pókember csapat része, aki Peter Parker helyét veszi át az Ultimate Universe képregény folyamban. Aaron Davis Morales rokona, ráadásul az eredeti történetben az általa ellopott pókszérumnak köszönhetően kapja az erejét,  ami mint tudjuk nagy felelősséggel is jár.

Ti mit gondoltok milyen formában kerülhet a mozivászonra ez az alternatív Pókember változat?

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.