Főoldal Filmek A hírek szerint továbbra is dolgoznak Miles Morales élőszereplős filmjén
Filmek

A hírek szerint továbbra is dolgoznak Miles Morales élőszereplős filmjén

Rég hallottunk már Miles Morales élőszereplős bemutatkozásáról, de most hírt kaptunk a projektről.

439
Miles Morales
Forrás: PlayStation

Először akkor hallottuk Miles Morales élőszereplős bemutatkozásáról, amikor a Sony Pictures bemutatta a Pókember: A pókverzumon át című animációs rajzfilmet a mozikban. Eddig csak az Oscar-díjas rajzfilmben és a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales videójátékban láthattuk ezt a karaktert, azonban hamarosan élőszereplős formát ölthet a főhős.

A legfrissebb hírek szerint a fejlesztéssel nem álltak le, továbbra is dolgoznak a filmen. Még nyáron Amy Pascal producer egy interjúban kifejtette, hogy már vannak előzetes tervek a filmmel kapcsolatban. “Mindent látni fogtok” – mondta, amikor arról kérdezték, hogy Miles átugrik-e az élőszereplős változatba. “Minden megtörténik.”

Daniel Richtman bennfentes (a Patreonon keresztül) a minap arról számolt be előfizetőinek, hogy a projekt hivatalosan is fejlesztés alatt áll. Annyira nem meglepő, hogy a Morbius és a kritikák ellenére nem adta fel a Sony, és továbbra is építi saját univerzumát a Pókember-képregények karaktereivel.

A Morbius mellett eddig Venom kapott még szerepet, és bár az első két film szépen termelt a kasszáknál, kritikákban annál rosszabb értékelést kaptak. Már úton van a trilógia befejező része, amely a hírek szerint Tom Hardy utolsó szereplése lesz, de a következő film a Kraven, a vadász lesz. Nyár elején mutatták be az első előzetest, de az alapján, amit eddig láttunk, túl sok jóra nem számíthatunk. Ezeken kívül érkezik még a Madame Web.

Miles Morales bemutatásával felröppentek olyan hírek, hogy a Sony nem mást szeretne ezzel elérni, minthogy a Pókemberről elnevezett univerzumban bemutathatják a falmászót, miközben Tom Holland Peter Parkerje maradna a Marvel Moziverzumban, így két legyet ütnének egy csapással. Ezek csak pletykák, ahogy az is, hogy Holland és Hardy karakterei valamikor találkoznak a filmvásznon.

Miles Morales
Forrás: PlayStation
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.