Főoldal Előzetesek Magyar szinkronos előzetest kapott a Kraven, a vadász
Előzetesek

Magyar szinkronos előzetest kapott a Kraven, a vadász

Magyar szinkronnal is elérhető a Kraven, a vadász első előzetese.

241

A vadászat elkezdődött. Alig több mint egy hete, hogy a Sony Pictures bemutattaKraven, a Vadász előzetesét, amelyhez már a magyar szinkronos előzetes is elkészült. Az R-kategóriás Pókember-univerzum spin-offjának főszerepében Aaron Taylor-Johnson látható, ő kelti életre a Marvel ikonikus gonosztevőjét, Szergej Kravinoffot.

A J.C. Chandor rendezésében készült filmről Taylor-Johnson korábban úgy fogalmazott, hogy “egy olyan Marvel-filmről van szó, amely erősen a való világra épül” – kezdte a színész az áprilisi CinemaConon. “Bárki, aki ismeri a képregényeket és Kraven, a vadász karakterét, tudja, hogy ő egy ádáz vadász – egy képzett, magasan képzett gyilkos”. Ezeket a gyilkos képességeket mutatja be az új, korhatáros trailer, amelyet alább megnézhetsz.

Kraven, a vadász (Aaron Taylor-Johnson), Pókember egyik legveszélyesebb ellensége, a Baljós Hatos alapító tagja sem gonosznak született. Igazi nemes: Kravinov néven látta meg a napvilágot; a családja 1917-ben menekül az Egyesült Államokba.

Talán egy félresikerült oroszlánvadászat tehet róla, amikor a ragadozó halálos sebet ejtett rajta, és az állat vére összekeveredett az övével. Talán brutális, maffiakapcsolatokat ápoló, gyerekeit szeretet nélkül nevelő apja (Russel Crowe) a hibás. De annyi biztos, hogy Kraven nem egyszerűen a fenevadak erejével, ügyességével és kegyetlenségével rendelkezik: gyors, halálos és nem ismer könyörületet.
Rossz ember – ha ember még egyáltalán –, de valahol a mélyében még ott bujkál a maradék jóság. És kérdés, mi történik vele, ha találkozik egy nála is furcsább, kiszámíthatatlanabb lénnyel: Rinóval.

A Marvel egyik legismertebb, legkülönlegesebb főgonosza, Pókember és a Fekete Párduc ellensége egy izgalmas, látványos és nagyon kemény akciófilmben születik újjá – világhírű színészek, Russel Crowe és a Bullet Train – A gyilkos járatban is nagyot alakító Aaron Taylor-Johnson közreműködésével.

Kraven, a Vadász a negyedik film a Sony saját Pókember-univerzumában, amely nem összeegyeztetető a Marvel Moziverzummal, ami otthont ad Tom Holland Pókemberének is. A Sony Pictures úgy döntött, hogy inkább kölcsönadja a karaktert a Marvelnek, miután két próbálkozás is félrement, és a címszereplő nélkül szövögetik saját univerzumokat – eddig több kevesebb sikerrel. Ebben játszódik a Venom (2018), a Venom 2. – Vérontó (2021) és Morbius (2022), valamint a Madame Web és az El Muerto.

Kraven, a Vadász a tervek szerint 2023. október 5-én jön ki a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...