Főoldal Előzetesek Bemutatták az R-besorolású Kraven, a Vadász első előzetesét
Előzetesek

Bemutatták az R-besorolású Kraven, a Vadász első előzetesét

Kraven minden képességét megnézhetjük az első előzetesben.

528

A vadászat elkezdődött, a Sony Pictures hosszú várakozást követően végre bemutatta a Kraven, a Vadász előzetesét. Az R-kategóriás Pókember-univerzum spin-offjának főszerepében Aaron Taylor-Johnson látható, ő kelti életre a Marvel ikonikus gonosztevőjét, Szergej Kravinoffot.

A J.C. Chandor rendezésében készült filmről Taylor-Johnson korábban úgy fogalmazott, hogy “egy olyan Marvel-filmről van szó, amely erősen a való világra épül” – kezdte a színész az áprilisi CinemaConon. “Bárki, aki ismeri a képregényeket és Kraven, a vadász karakterét, tudja, hogy ő egy ádáz vadász – egy képzett, magasan képzett gyilkos”. Ezeket a gyilkos képességeket mutatja be az új, korhatáros trailer, amelyet alább megnézhetsz.

De a vadászból préda lesz, amikor meg kell küzdenie a dühöngő Rinocéroszzal, a főgonosszal, akit egyébként Aleksei Sytsevich néven ismernek. Taylor-Johnson vezetésével mások mellett Ariana DeBose (West Side Story) alakítja Calypsót, a papnőt és Kraven szerelmét, aki már Pókember gonosztevőjeként is szolgált; Fred Hechinger (A fehér lótusz) Kraven féltestvérét, Dmitrij Smerdjakovot, az álarcos álcázó mestert, akit Kaméleonnak hívnak; és Russell Crowe (Gladiátor) Kraven és Dmitrij apját, Nyikolaj Kravinoffot játssza.

A Kraven, a Vadász a negyedik film a Sony saját Pókember-univerzumában, amely nem összeegyeztetető a Marvel Moziverzummal, ami otthont ad Tom Holland Pókemberének is. A Sony Pictures úgy döntött, hogy inkább kölcsönadja a karaktert a Marvelnek, miután két próbálkozás is félrement, és a címszereplő nélkül szövögetik saját univerzumokat – eddig több kevesebb sikerrel. Ebben játszódik a Venom (2018), a Venom 2. – Vérontó (2021) és Morbius (2022), valamint a Madame Web és az El Muerto.

A Kraven, a Vadász a tervek szerint 2023. október 6-án jön ki a mozikba.

Kraven, a Vadász
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.