x
Close


Közelgő események

Sorozatok

The Walking Dead: Van élet Rick Grimes után is?

Október 23-án érkezik a The Walking Dead következő évada, és meglehetősen érdekes információk láttak napvilágot.

The Walking Dead: Van élet Rick Grimes után is?
  • Publishedszeptember 30, 2017

Október 23-án érkezik a The Walking Dead következő évada, és meglehetősen érdekes információk láttak napvilágot.

A The Walking Dead napjaink egyik legnépszerűbb tv-s sorozata. A 8. évad közeledtével a rajongók egyre izgatottabban várják, mit tartogat a sorozat kedvenc karaktereink számára. Egy interjúban a Rick Grimes-t alakító Andrew Lincoln kifejtette véleményét arról, hogy folytatódhatna-e nélküle a The Walking Dead.

A színésznek tetszik az ötlet, hogy a sorozat akár az ő karakterének halála után is folytatódhatna és a fia, Carl történetét dolgozná fel:

Abszolút. Gyönyörűen fel van építve úgy, hogy egy váltás után az ő története lehessen. Ha valahol megvan ilyesmire a lehetőség, akkor az a mi sorozatunk. De bárhogy is legyen, ez még nem ebben az évadban lesz… vagyis, majd úgyis kiderül, nemde?

Robert Kirkman, a képregény írója is beszélt erről a lehetőségről:

Szerintem lehetséges.  [Andrew Lincoln] a főszereplője ennek a sorozatnak, és az elhivatottsága eziránt abszolút inspiráló. Mindenki felnéz rá és ő tényleg hatalmas részét képezi ennek a show-nak. De nagyon erős alapunk van és sok karakter el tudná vinni a hátán a sorozatot. A Walking Dead története a világról szól és az emberekről akik lakják azt.

A rajongókat azonban hamar megnyugtatta Kirkman, és biztosítota őket, hogy Rick még sokáig velünk marad:

De nem hinném, hogy ilyesmi miatt aggódnunk kellene egy darabig.

Ti mit gondoltok erről a teóriáról, illetve a hamarosan érkező 8. évadról?

Written By
Plesovszki Nándor

Sorozatokkal foglalkozom főként, de a filmek és képregények világában is otthon érzem magam. A kritikák írása mellett YouTube-on rendszeres sorozat kibeszélőkkel is jelentkezem.