Főoldal Filmek Az MCU egy régóta várt karakterét mutathatja be a Pókember 4.
Filmek

Az MCU egy régóta várt karakterét mutathatja be a Pókember 4.

Tom Holland kívánsága valóra válhat a Pókember 4.-ben.

287
Pókember: Idegenben
Forrás: Marvel Studios

Egy új pletyka látott napvilágot, amely szerint a Marvel Studios áll Miles Morales élőszereplős debütálása mögött, a karaktert pedig a közelgő Pókember 4-ben mutathatják be a Marvel Moziverzumban. Miles Morales érkezéséről nem először hallunk, hiszen a tavalyi évben már erős pletykákat olvashattunk a karakter élőszereplős érkezéséről.

Miközben a Marvel Studios és a Sony Pictures továbbra is próbálja összerakni a részleteket az új filmjükkel kapcsolatban, egy friss jelentés szerint a terv az, hogy Peter Parker új segítséget kap a filmvásznon, és ez a hős Miles Morales lehet. A bennfentes hírében álló Daniel Richtman szerint a tervek szerint Miles Morales a cím nélküli Pókember 4.-ben debütálna élőszereplős formában. További részleteket nem tudunk a projektről, de a rajongók legnagyobb örömére Miles Morales nem a Sony saját univerzumában, hanem az MCU-ban fog bemutatkozni.

Tom Holland már évekkel ezelőtt megosztotta gondolatát, hogy mennyire jó lenne, ha egyszer Miles is csatlakozna hozzá a filmvásznon. A hőst tavaly a nagysikerű Pókember: A pókverzumon át című animációs filmben, illetve a Marvel’s Spider-Man 2 című videójátékban láthattuk legutóbb. A jelek szerint a készítők is meghallották Holland kívánságát, mert most a két falmászó összeállhat a filmvásznon, hogy később Miles Morales legyen Peter utódja a filmvásznon, ezzel pedig méltó búcsút vehetünk Peter Parkertől.

Hogy a Marvel Studios követi-e a képregényeket, és megöli-e Pókembert, azt még nehéz megjósolni ezen a ponton, de szeretnénk azt hinni, hogy a Pókember: Nincs hazaút után boldog befejezést kap a barátságos és közkedvelt Pókember.

Marvel's Spider-Man 2
Forrás: PlayStation
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események