Még csak a felét láttuk annak, ami vár ránk a Jurassic World 2.-ben

Péntek hajnalban megérkezett a Jurassic World: Bukott birodalom első előzetese, de Colin Trevorrow szerint ez csak a film első egy óra anyagát mutatta meg.

Péntek hajnalban megérkezett a Jurassic World: Bukott birodalom első előzetese, de Colin Trevorrow szerint ez csak a film első egy óra anyagát mutatta meg.

Colin Trevorrow a Jurassic World rendezője Twitteren erősítette meg tegnap, hogy amit láttunk a Bukott birodalom előzetesében, az csak a film első 57 percébe lesz belesűrítve, tehát minden amit láttunk csak egy felvezetés volt. A brazíliai Comic-Con panelnél Colin Trevorrow és a Jurassic World: Bukott birodalom rendezője J.A. Bayona azt is elmondta, hogy a film legnagyobb izgalmaira a film közepén kell számítani, a hátralévő részben a film elkezdi meghúzni a csavarokat némi feszültséggel.

A Jurassic World: Bukott birodalom négy évvel játszódik azután, hogy a dinoszauruszok elpusztították a szórakoztató parkot a szigeten. Mostanra az emberek elhagyták az Isla Nublar szigetet, és a megmaradt dinoszauruszok a természetbe menekültek, azonban szörnyű dolgok elébe nézünk, hiszen a sziget régóta nyugvó vulkánja egyszer csak felébred, és veszélybe sodorja az egyszer már kihalt őshüllők életét. Owen (Chris Pratt) és Claire (Bryce Dallas Howard) misszióra indul, hogy megmentse a dinókat, köztük az első rész kedvenc velociraptorát, Kéket is.

A Jurassic World: Bukott birodalom hazai bemutatója 2018. június 7-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

Megkapta végső előzetesét Az útvesztő: Halálkúra

Next Article
Rian Johnson

Nem az Old Republicra épül majd az új Star Wars-trilógia

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!