a
FőoldalBRÉKINGNagyon epic lett a Jurassic World: Bukott birodalom első magyar előzetese!

Nagyon epic lett a Jurassic World: Bukott birodalom első magyar előzetese!

Szinten mindenki visszatért a Jurassic World: Bukott birodalom első hivatalos magyar előzetesében!

„Az élet utat tör magának” – bemutatták J.A. Bayona rendező Jurassic World: Bukott birodalom című film folytatás első hivatalos előzetesét. A trailerből nagyvonalakban megtudtuk, hogy néhány évvel a 2015-ös Jurassic World után játszódik a cselekmény, amikor is Claire (Brucy Dallas Howard) felkeresi a volt barátját, Owen Gradyt (Chris Pratt), hogy kísérje őt el az Isla Nublar szigetre. Öngyilkos küldetésre vállalkoznak, hogy megmentsék a dinoszauruszokat a második kihalásuktól, hiszen a szigeten a vulkán kitörni készül, de ezzel a küldetéssel saját életüket is vásárra viszik.

Az első trailerben visszatért a Jurassic Park franchise legnépszerűbb dinója is, a T-Rex, viszont látjuk a Jurassic World első rész velociraptorát, Kéket is, de még Ian Malcolm karakterét is újra látjuk Jeff Goldblum alakításában.

A lap tetején találjátok a UIP-Duna Film által kiadott magyar előzetest a filmhez, de ha jobb szeretnétek eredeti nyelven, angolul megnézni, akkor itt most ezt is megtehetitek:

A Jurassic World: Bukott birodalom bemutatója 2018. június 22-én lesz.

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.