x
Filmek

Nem az Old Republicra épül majd az új Star Wars-trilógia

Rian Johnson az új Star Wars-trilógia rendezője elárulta a rajongók nagy bánatára, hogy nem az Old Republicra építi a történetet.

Nem az Old Republicra épül majd az új Star Wars-trilógia
  • Publisheddecember 9, 2017

Rian Johnson az új Star Wars-trilógia rendezője elárulta a rajongók nagy bánatára, hogy nem az Old Republicra építi a történetet.

Nagyjából egy hónapja annak, hogy a Lucasfilm bejelentett egy új Star Wars-trilógiát, amely elkészítésére a Star Wars: Az utolsó Jedik rendezőjét kérték meg, hogy fektesse le az alapjait. Ahogy a bejelentésben is szerepelt, az új trilógia teljesen független lesz az ismert Skywalker-családtól, és a galaxis egy eddig nem ismert részére kalauzol el minket, hogy új helyszíneket és szereplőket fedezzünk fel.

A rajongók a bejelentés után azon kezdtek el filózni, hogy vajon vászonra viszik-e az Old Republic című sorozatot, de ezt Rian Johnson cáfolta a Mashablenek:

Imádják a Knights of the Old Republic-ot. Játszottam a játékkal, mikor az első része kijött belőle, és isteni volt, imádtam. Igen, az egy nagyszerű játék volt. Megértem, ez automatikusan arra ösztönöz, hogy arra induljunk el, amit ismerünk és szeretünk, amit már láttunk. Számomra, ami nagyon szórakoztató az a fogalom, hogy milyen új dolgokat fogunk látni, milyen új történeteket mesélhetünk el ebben az új trilógiában?

Az Old Republic korszak évezredekkel a Star Wars: Baljós árnyak előtt virágzott, amikor a galaxis világai egyesültek. Abban az időben a Jedi Rend elég nagy volt ahhoz, hogy egy része elszakadjon (kiváljon) és megalapítsa a Sith-eket. És ennek a történetét már tudjátok, mert megannyi játék és film készült már a Sith-ek és a Jedik harcáról.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.