The Batman

Matt Reeves tervei között mindvégig egy új Batman szerepelt

Úgy tűnik, hogy már Matt Reeves érkezésekor eldőlt, hogy Ben Affleck távozik, és újracastingolják a The Batman főszereplőjét.

Úgy tűnik, hogy már Matt Reeves érkezésekor eldőlt, hogy Ben Affleck távozik, és újracastingolják a The Batman főszereplőjét.

Múlt héten Matt Reeves megerősített egy régóta keringő pletykát, miszerint az Alkonyatból ismert Robert Pattinson lesz a következő Batman, miután Ben Affleck előbb rendezői teendőiről mondott le, majd év elején végleg szögre akasztotta a denevérjelmezét is. A The Hollywood Reporternek Pattinson bejelentése után sikerült azt is megtudnia, hogy Ben Affleck sohasem szerepelt Matt Reeves tervei között, tehát igaznak bizonyultak a korábbi hírek, miszerint a rendező kezdetektől fogva egy másik színészre épített.

A Warner Bros. még 2017 januárjában jelentette be, hogy új rendező és forgatókönyv után néznek, miután alaposan feladta a leckét Ben Afflecknek és Geoff Johnsnak a történet megírása. Egészen a 2017-es San Diego-i Comic-Conig kellett várnunk a bejelentésre, hogy ki veszi át Afflecktől az irányítást. A döntés A majmok bolygója franchise rendezőjére, Matt Reeves-re esett, aki teljhatalmat kapott a stúdiótól, a történettől kezdve a rendezésig mindent rábíztak. Reeves érkezése után számos pletykát olvashattunk a film főszereplőjéről, hogy talán Affleck már nem lelkesedik annyira a szerepért, és a stúdió is más valakit, egy nála fiatalabb színészt szeretne a szerepre, de ezt év elejéig mindenki cáfolta a médiában. Ezután januárban Affleck megerősítette, hogy távozik a DC-től.

Alig egy hete pedig már azt is tudjuk, hogy Robert Pattinson lesz a következő Batman, aki rögtön egy háromrészes filmsorozatra írt alá. A The Batman történetét szigorú titoktartás előzi meg, hivatalosan nem erősítettek meg semmit, de pletykák szerint a ’90-es években játszódhat a sztori, a főhősünk nyakába pedig egy tucat gonoszt zúdítanak. A rendező korábban azt is elmondta, hogy a történet soha nem látott elemekre épít majd, mindezt noir-hangulatban. A korábbi filmekkel ellentétben a hangsúlyt arra helyezi, hogyan válik Bruce Wayne-ből detektív és mindezt nem eredettörténetet feldolgozásában.

A The Batman bemutatója 2021. június 25-én lesz.

Matt Reeves

Total
1
Shares
Previous Article

További részletek derültek ki az új PlayStation konzolról

Next Article

[E3 2019] Újabb információk láttak napvilágot a Halo Infinite-ről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!