Szellemirtók: Az örökség

Már megint eltolták a Szellemirtók – Az örökség bemutatóját

Még hátrébb került a naptárban az új Szellemirtók-film.

Jason Reitman rendezőtől a Szellemirtók – Az örökség bemutatójára idén nyarán került volna sor, azonban a Sony Pictures fél évvel eltolta a bemutatót a koronavírus-járvány miatt. Sajnos azonban a dolgok nem sokat javultak, még mindig bizonytalan bemutatni nagy filmet, hiszen sok mozi nem nyitott ki. Ezért a stúdió úgy döntött, hogy nem kockáztatják meg a tavaszi premiert, inkább ismét eltolták a film bemutatóját.

Az eredeti Szellemirtók-filmek folytatása fél évvel került későbbre a naptárban. Korábban 2021. március 3-ára csúsztatták, most pedig 2021. június 11-én került a naptárban a film, vagyis majdnem egy évet toltak az eredeti premierhez képest. Mindenkit váratlanul ért, mikor 2019-ben bejelentették az új filmet, hogy teljes titoktartásba ment a hosszú tervezési fázis. Majd a bejelentés után rohamtempóban, mindössze három hónap alatt leforgatták a filmet. A film nemcsak történetben, de a rendezői teendőket még családon belül is tartották, hiszen az eredeti filmeket jegyző Ivan Reitman fia, Jason vette kézbe a stafétabotot.

Az eredeti szereplők mellett tele ismerős arcokkal várjuk a folytatást. Az eredeti filmekből visszatér Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver és Annie Potts, új belépőként csatlakozott J.K. Simmons, Bokeem Woodbine, valamint Tracy Letts, de a történet két főszereplője Mckenna Grace és Finn Wolfhard karakterei lesznek. A gyerekek az egyedülálló anyjukkal Oklahoma vidékére költöznek, ahol felkeresik a néhai nagyapjuk romos parasztházát. (Csak feltételezés, hogy a nagyapa nem más, mint az elhunyt Harold Ramis karaktere, Ego Spengler.) Innentől kezdve a dolgok pedig nem várt fordulatot vesznek, ám a gyerekek furcsa tanáruk (Paul Rudd) vezetésével a természetfeletti titkok felfedezésére indulnak.

Az új film forgatókönyvén még Ivan Reitman is dolgozott, és ami olyan különössé teszi az új premierdátumot az, hogy pontosan ezen a hétvégén mutatták be az eredeti filmet is 1984-ben.

Total
9
Shares
Previous Article
Vaksötét

Már azt is tudjuk, hogy mikorra lőtték be a Vaksötét 2. rész bemutatóját

Next Article
Mátrix

A tudósok azt állítják, hogy majdnem 50 százalék az esélye, hogy egy szimulációban élünk

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!