Wide Screen
Image default
Filmek

[FRISSÍTVE] Már konvertálják a Bosszúállók 4. első trailerét

A legfrissebb hírek szerint ebben a pillanatban is konvertálják a Bosszúállók 4. előzetesét IMAX formátumra, pár hét választ el az első képkockáktól.

Tegnap este jelent meg egy tweet, mely arról árulkodott, hogy a Marvel Studios már készül a cím nélküli Bosszúállók előzetesével. Egy magát Vahn-ra keresztelt személy Twitteren jelentette be, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború folytatását már konvertálják a megfelelő minőségbe. Bár a forrás elsőre nem tűnhet hitelesnek, de fontos megjegyezni, hogy a múltban többször is helyesen jósolta meg a nagy blockbusterek trailer bemutatóit. Pontos információval nem szolgált, hogy melyik nap mutatják be, de a következő néhány hétben garantáltan látni fogjuk az első képkockákat a várva várt folytatásból. Csak zárójelesen jegyeznénk meg, a Bosszúállók: Végtelen háború előzetese 2017. november végén vált elérhetővé.

Épp a napokban jelent meg egy cikk a Redditen, ahol „állítólag” a szóban forgó előzetes leírása került ki, de ezeket kezeljünk fenntartásokkal. Ezzel együtt reméljük hamarosan az is kiderül, hogy Russo testvérek milyen címen mutatják be a negyedik részt, amiről már több elmélet is született, de talán az Avengers: Annihilation és a The Last Avengers áll legközelebb a helyes megfejtéshez. Előbbit több forrás megerősítette, és még a trailer leírásban is erről olvashattunk, azonban Mark Ruffalo egy műsorban elszólta magát és The Last Avengers címen hivatkozott a filmre. Ezt az esti műsorban kifütyülték, de egy rajongó fáradtságos munkájának hála halhatóvá vált, hogy mit mondott a színész.

FRISSÍTÉS: Időközben az IMAX-től cáfolták, hogy dolgoznának a Bosszúállók 4. konvertálásán, tehát úgy tűnik, még picit várnunk kell az első előzetesre, de novemberben egészen biztosan érkezni fog.

A Bosszúállók 4. bemutatója 2019. április 25-én lesz.

Még több a témában...

Úgy tűnik, hogy A gyűjtő is visszatér a Bosszúállók: Végtelen háborúban

Kévés Bence Mihály

Az Őrzők is szerepelni fognak az Avengers: Infinity War-ban

Kévés Bence Mihály

A Fekete Özvegy forgatása február végén kezdődik?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább