Wide Screen
Image default
Filmek

A Warner Bros. nem tervez sokáig Henry Cavill sztárral

Egyre biztosabbak azok a pletykák, miszerint Henry Cavill hamarosan távozik a DC és Warner párostól, és ezzel lemond a Superman szerepről.

Nincs tervben Az Igazság Ligája folytatása, de még Az acélember második részét sem veszi fontolóra a Warner Bros., pedig Henry Cavill világosan kifejtette, ha nincs munkája a stúdiónál, ő akkor lelép és újracastingolhatják Supermant, mert ő többet nem adja nevét a karakternek – kis túlzással így lehet leírni az elmúlt hetek, hónapok és lassan évek eseményeit, ami a Warner és DC falai között megy.

A stúdió legnagyobb bukását könyvelhette el Az Igazság Ligája után, ami a sok újraforgatás következtében alaposan megnövelte a gyártási költséget, és csak tovább rontott a film helyzetén a sok negatív kritika, illetve Zack Snyder rendező leváltása. A történtek után a Warner átértékelte az univerzumot, és a jövőben nagyobb hangsúlyt szeretne fordítani az önálló szuperhősfilmekre, illetve a DC-nél megszokott sötét és komor világon is próbálnak javítani, aminek első próbálkozása a Wonder Womannél volt tapasztalható, de nem lesz ez máshogy az idei Aquaman-filmnél sem.

A pletykák szerint a Warner és Henry Cavill mai a napig sem tudtak megegyezni Superman szerepről, és állítólag a stúdió nem hajlandó megfizetni a színész gázsiját, akinek az elmúlt években mutatott teljesítménye után meglehetősen megugrott az értéke. A sajtó többször feldobta a Man of Steel második rész forgatását, de a stúdiótól ezt mai napig nem erősítették meg, sőt, a Variety legújabb hírei szerint már el sem készül a rajongók várva-várt második része, mert a stúdió egyszerűen lemondott róla. Így aztán miért maradjon Henry Cavill Superman, amikor nem kap filmet?

Ezek után már tényleg nem lepődnénk meg, ha Ben Afflecket is fiatalabb színészre cserélnék a The Batmanben, akivel hosszú éveken át lehet számolni – Affleck kissé túlkoros lett a denevérember szerephez, és Matt Reeves rendező és író is egy fiatalabb színészt szeretne a főszerepre, akivel hosszú éveken át számolni lehet a DC-nél.

Még több a témában...

A Warner Bros. már meg is találta Henry Cavill utódját?

Kévés Bence Mihály

Deathstroke lehet a főellenség a Ben Affleck-féle Batman filmben?

Rendezőt kapott a DC Sötét Univerzuma

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább