Kiszivárgott a Bosszúállók 4. trailer leírása?

Még mindig nem tudjuk, milyen néven érkezik a Bosszúállók 4. és azt sem, hogy mikor mutatják be az első trailert, de a leírása már kiszivárgott. Vagy mégsem?

Még mindig nem tudjuk, milyen néven érkezik a Bosszúállók 4. és azt sem, hogy mikor mutatják be az első trailert, de a leírása már kiszivárgott. Vagy mégsem?

Kevin Feige szavaival élve, már csak napok választanak el bennünket, hogy lássuk a cím nélküli Bosszúállók első előzetesét – mondta még valamikor a nyár elején a Marvel Studios elnöke. Feige az interjúban akkor úgy fogalmazott, hogy várjuk meg a Marvel kapitány trailert, s csak utána árulnak el részleteket a negyedik Bosszúállók-filmről. Marvel kapitány bemutatkozott pár hete, azóta viszont a Russo fivérek húzzák a rajongók agyát a rejtélyesebbnél rejtélyesebb képekkel, viszont valószínűleg már tényleg nagyon közel a nap, amikor bejelentik a címet.

Így történt, hogy valaki Redditen megszellőztette a Bosszúállók 4. trailerét, ami csak néhány órát élt meg a fórumon, de hála az internetnek: ami egyszer felkerül, az ott is marad. Kissé szkeptikusak vagyunk a leírással kapcsolatban, mert túlontúl is nagy köszönő viszonyban áll az elmúlt hónapokban megjelent pletykákkal, picit azt sugallja a leírás, hogy valaki vette a fáradtságot, és egy jól hihető trailert kreált köréjük. De lássuk hát a leírást!

Az előzetes azzal indít, hogy megmutatják nekünk a megsérült Végtelen Kesztyűt, a helyszín pedig az a bolygó, ahol Thanos a Végtelen háborúban megpihent [ez a Titán]. A kamera a kesztyűre közelít, miközben Tony hangját halljuk: „Bukásra voltunk ítélve.” Felcsendül egy zene és a Quinjetet látjuk landolni egy vakandai sivatagban, ahol Steve Rogers beszél: „Nagy utat tettünk meg.” Tony és Nebula kilép a repülőből, miközben a megmaradt Bosszúállók elindulnak feléjük. Steve megkönnyebbülve néz ki, aki Tonyhoz szól. Tony, aki látszólag vereséget szenvedett, megrázza a fejét és barátságos mosollyal ő is üdvözli a Kapitányt. Ezután megjelenik a Marvel Studios logója.

A következő képsorok a korábbi jóslatokat erősítik meg, mégpedig, hogy visszatérünk New Yorkba, és újra átéljük 2012-es nagy csatát, vagyis első Bosszúállók-filmet.

Egy rövid kis bepillantást kapunk a 2012-es new yorki csatába. Loki láthatóan sokkolva és megdöbbenten áll a Stark torony tetején. Kék fény villan fel, aztán elsötétül a kamera. Közben Vakandában a trónt átvette M’Baku, akit egy az új testőrség vesz körül. Shuri és Banner egy új projekten dolgoznak a laborban. Fekete Özvegy harci öltözetben Sólyomszem otthonában tartózkodik, amit a Bosszúállók: Ultron korában láttunk. Minden a földön hever összetörve. Nat egy térképet tanulmányoz mindenféle fotóval és helyekkel rajta. A következő pillanatban már Thanost mutatják egy hosszú karddal, amivel egy new yorki sikátorba sétál. A következő jelenetben sötét kapucnis alakokat látunk, miközben szemük ragyog és a kamerába céloznak az íjukkal.

Egy-két kép a kvantumtérről. Robbanások között Scott Lang tűnik fel, ahogy keresztül fut egy parkon. Thor és Valkűr egy Kree hajó fedélzetén tartózkodnak. Thor a következőket mondja: „Ha igazak a történetek, te vagy a világegyetem utolsó reménye. Már ha létezik még ilyen. A következő pillanatban egy idősebb Tony Starkot látunk, miközben végigsétál a S.H.I.E.L.D. főhadiszállásán, tetőtől talpig S.H.I.E.L.D. egyenruhában, kezében egy narancssárga táskával. Banner rémülten fest, mint aki menekült valami elől. Erős fény villan fel, majd Hangyát látjuk landolni egy elhagyatott területen – mindezt a sisakból látjuk. Először jobbra, majd balra néz és csak annyit mond: „Mi a…”

A Volmiron járunk és a kamerák a holdjára összpontosítanak. A következő jelenetben Mordály és Nebula – a két megmaradt Galaxis Őrzői – valamiféle módosított új fegyvert próbálgat a laborban. Mordály a következőt mondja: „Mikor próbáljuk ki ezt a rosszfiút?” Egymásra mosolyognak és összeütik öklüket. Láthatjuk Vasember piros és arany nanotech páncélját. Hulk leesik az égből és Vasemberre landol. Thanos teljes páncéllal és mosollyal az arcán jelenik meg. Hulk visszamosolyog. Ezután Japánba utazunk, ahol a Jakuza körbevette Hadigépet, Natet és Steve-t. Sólyomszem (Ronin) mindenkin átmegy, miközben a Bosszúállók felé közelít. Clint és Natasha összenéznek, de nem mondanak semmit. (A következő jelenet valószínűleg a Szentélyben játszódik) Wong éppen Doctor Strange lelkével próbál beszélni a portálon keresztül. A megőszült Tony Stark és Hangya a posztapokaliptikus New Yorkban járnak. Több felvillanás is megjelenik a képernyőn.

Lebegni látjuk Marvel kapitányt tüzes öklével és ragyogó szemével. Thanos a fiatal Gamorával a Lélekkőben találkozik. Thor és Loki a chituriak ellen harcol. Tony átnyújt a Kapitánynak egy teljesen új pajzsot a vakandai trónteremben. Vágás: Tony kinyitja a narancssárga aktatáskát, miközben Scott átnyújt neki egy világító karkötőt. Tony azt kérdezi: „Hogyan?… Ez még lehetséges?” (Vasember és Hangya a kvantumtérben utaznak.) Tony és Scott visszamennek 2012-be, New Yorkban vívott csata idejére. Az utolsó jelenetben, még mielőtt megmutatnák a film címét, az egyik Végtelen Kő eltűnik Thanos sérült kesztyűjéről. Thanos hirtelen feláll és felveszi a páncélját, arcán megjelenik a düh és a fenyegető mosollyal elindul.

A cím pedig: Bosszúállók: Megsemmisülés (Avenbers: Annihilation)

Egy bónusz jelenetet is kapunk: Hulk, Fekete Özvegy és Steve gyakorlatozik a S.H.I.E.L.D. új főhadiszállásán. Steve felfigyel, hogy Hulk megállás nélkül edz, így megkérdezi, hogy miért. Hulk Banner hangján csak annyit felel: „Érzem, hogy a visszavágómra hamarosan sor kerül.”

Nos, ezek lettek volna a Bosszúállók 4. első trailer pillanatai – amennyiben nem egy rajongó gondos művéről van szó. Őszintén szólva, a trailer leírása túl részletes, sok dolgot megtudunk az előzetesből, és az elmúlt hónapokban megjelent rajongói elméletekre fókuszál. Reméljük, hogy hamarosan végre bemutatják az első előzetest, és nem kell már találgatnunk sem a címről, sem az időutazásról. A Bosszúállók 4. bemutatója 2019. április 25-én lesz.

Total
1
Shares
Previous Article

Már idén forgatni kezdhetik a Doctor Strange 2. részét

Next Article
Superman

A Warner Bros. nem tervez sokáig Henry Cavill sztárral

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!