Főoldal Játékok Nintendo Már elérhető a Star Wars: Hunters
Nintendo

Már elérhető a Star Wars: Hunters

Megjelent az új mobilos Star Wars játék.

208
Star Wars Hunters
Forrás: Zynga

Hosszú várakozás után végre elérhetővé vált a Star Wars: Hunters. A mobiljáték ingyenesen letölthető iOS, Android és Nintendo Switch eszközökre június 4-én. A játék egy PVP aréna shooter, amelyben változatos és új karakterekkel vehetjük fel a harcot a messzi-messzi galaxis Külső Peremvidékén.

Még 2021-ben jelentette be a Lucasfilm Games, hogy egy új mobilos Star Wars játék készül. A projekten a Zynga és a NaturalMotion csapata dolgozott, aki jártasak az online multiplayer mobilos címekben. A Star Wars: Hunters 2022 óta limitált megjelenést kapott, korai hozzáférésben tesztelhető volt egyes régiókban, bizonyos mobilokon. A megjelenést folyamatosan tologatták, végül április végén erősítették meg, hogy a játék június 4-én érkezik, igazodva Az akolitus premierjéhez.

A Star Wars: Hunters kifejezetten mobilokra és a Nintendo kézikonzoljára fejlesztett cím. Egy online PVP aréna shooter, amelyben különböző gladiátorokkal vehetjük fel a harcot 4 fős csapatokban. Az nyer, aki hamarabb végez az ellenséggel. Mivel ez egy multiplayer játék története nem sok van. Valahol A Mandalóri sorozat idején járunk, a Külső Peremvidék egyik félreeső világán, a Vespaara bolygón látványos gladiátorviadalokat tartanak a látogatóknak. A gladiátorok és arénák nem ismeretlenek a messzi-messzi galaxisban, gondoljunk csak A klónok támadása arénájára a Geonosison, a Star Wars Jedi: Fallen Order börtönjelenetére, de a Boba Fett könyvében látott vuki, Fekete Krrsantan is korábban gladiátor volt.

Az új játék megannyi új és változatos karaktert vonultat fel. Van itt mandalóri fejvadász, vuki, droidekán lovagló ugnaught, rodiai gyógyító, féllábú lázadó, két jawa, titokzatos sötét oldali vörös fénykardos nő, de még egy jedinek beprogramozott droid is. A karakterek három fajta osztályba sorolhatók. A játék ingyenesen letölthető. A játék során további karaktereket, fegyvereket, külcsíneket oldhatunk ki vagy vásárolhatunk a játékon belüli boltban. Különböző játékmódokat és változatos helyszíneket kínál a játék, amelyet a Skywalker saga filmjeinek ikonikus bolygói ihlettek. A grafika és a játékmenet elég kidolgozott és látványos egy mobiljátékhoz. Éppen ezért csak erősebb mobiltelefonokon lehet futtatni. A támogatott eszközök listája itt elérhető. Beindult az idei Star Wars szezon, hiszen a Hunters mellett holnap, június 5-én jön a Disney+-ra Az akolitus sorozat, továbbá augusztus 30-án jön a Star Wars Outlaws játék is.

Star Wars Hunters
Forrás: Zynga
Szerző
Faragó Dániel

Gamer, videójátékos újságíró és Star Wars rajongó. Akkor került kapcsolatba a játékokkal, amikor először a kezébe adták a Rogue Squadront és a Tomb Raidert. 2019-ben kezdett el videójátékokról írni a Ziro.hu oldalán, majd ezt kibővítve folytatta a Rebo.hu felelős szerkesztőjeként.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars Outlaws
Játékok

Mos Eisley kapta a főszerepet a Star Wars Outlaws új előzetesében

Izgalmasnak ígérkezik az új Star Wars játék a gameplay alapján is.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.

Star Wars Outlaws
Játékok

Egy ismerős karakter bukkant fel a Star Wars Outlaws előzetesében

Han Solo régi barátja is szerepel majd az alvilági kalandban.