Wide Screen
Image default
Előzetesek

Magyarul is csodálatos lett a Jégvarázs 2. utolsó előzetese

Tombol az Elza-láz: befutott a Jégvarázs 2. utolsó nagy előzetes magyar nyelvű változata is.

Elza, Anna és barátai új utazásra indulnak egy elvarázsolt erdőbe a Jégvarázs nagysikerű alkotás folytatásában. A Disney 2013-ban hatalmasat robbantott az új Jégvarázs című rajzfilmjével, és a mozitörténelem 14. legtöbb bevételt termelő alkotása lett, így egyértelmű volt, hogy előbb-utóbb folytatást kap Elza. Egy hivatalos teaser előzetest már idén februárban bemutatott a Disney, ennek ellenére a Jégvarázs 2. beharangozó előzeteséből csak némi ízelítőt kaptunk abból, hogy hőseink ezúttal milyen kalandokba keverednek, nyáron pedig elérhetővé vált a teljes értékű trailer is.

Jégvarázs 2. részében a két főszereplő múltja kerül előtérbe, többet megtudunk a főhősök eredetéről, de főként Elza, a jégkirálynő egyre változatosabb képességeire kapunk választ, ami egyfelől bajba is sodorja. Elzának ezúttal nem képességeinek kordában tartásával kell megküzdenie, hanem annak segítségével kell megmenteni a királyságot.

A korábbi előzetesben a lányok édesapja egy elvarázsolt erdőről mesélt, azonban egy balul elsült varázslat után az erdő tiltott területté vált. A jelenben Elza nem bír erejével, és folyamatos látomások gyötrik, amik veszélyt jelentenek a királyságra is. Elzát egy hang hívja, és a megoldásra választ csak az elvarázsolt erdőben kaphat, ezért legjobb barátai, Olaf, valamint Kristoff, és természetesen testvére, Anna is elkíséri, hogy új területeket fedezzenek fel.

A Disney ezúttal sem aprózza el, és a látványvilág magáért beszél majd, és minden bizonnyal a dalokra sem lesz panasz, és szinte már zsebükben érezhetik az újabb Oscar-díjat, bár érthető okok miatt a Disney eddig nagy titokban tartja a Chris Buck és Jennifer Lee rendezésében készült Jégvarázs 2. részének dalait, hiszen részben a betétdaloknak volt köszönhető az első rész sikere.

Itthon november 21-én mutatják be a Jégvarázs 2. részét.

Még több a témában...

Box Office-figyelő: 2020/1. hét: Tovább tart a Skywalker család egyeduralma, de közel a vég

Tóth Bálint

Box Office-figyelő: 2019/52. hét: Az évtized utolsó hétvégéjén is első a Skywalker kora

Tóth Bálint

Box Office-figyelő: 2019/51. hét: A jedik földbe döngölték a macskákat

Tóth Bálint

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat