Wide Screen
Image default
Előzetesek

Megérkezett a Jégvarázs 2. első előzetese!

Egy percig sem volt kérdés, hogy a Disney elkészíti a Jégvarázs második részét, miután elsöprő siker volt 2013-ban a rajzfilm, íme az első előzetes a folytatáshoz.

A Jégvarázs 2 első teaser videója meglehetősen eltér attól, mint amit megszoktunk a Disney Animation stúdiótól. Miközben az első rajzfilm könnyed és szellemes volt, addig a Jégvarázs 2. kifejezetten sötétebb, felnőttesebb tónusban harangozza be az év egyik legnagyobb animációs rajzfilmjét.. Elképzelhető, hogy a Disney ezzel szeretné mozikba csalogatni azokat a gyerekeket, akik 2013-ban beültek az első részre.

A Disney egészen meglepő és merész húzással állt elő, az elmúlt években inkább a biztosra mentek, s nem kísérleteztek, főleg nem olyan produktumokkal, amik jól bevált recept alapján készültek. A Jégvarázs 2. videójából megtudtuk, hogy Elsa arra próbálja használni erejét, hogy átkeljen az óceánon. De hogy sikerrel jár-e, illetve a stúdió jól döntött-e, mikor egy sötétebb hangvételű folytatás mellett tette le voksát, nyáron kiderül.

Az előzetesből kiderült, hogy Elsa főszereplő mellett visszatér még Anna, Kristoff, Olaf, valamint Sven is az első részből, azonban arra a kérdésre, hogy Elsa miért használja képességét nem kaptunk választ. Talán egy titokzatos fenyegetés tűnt fel a horizonton? A Jégvarázs 2. bemutatója november 21-én lesz.

Még több a témában...

Ridley Scott még mindig egy Alien: Covenant folytatáson dolgozik?

2018 januártól forog a Star Wars: Episode IX

Kévés Bence Mihály

Október 10-től jegyet válthatunk Az utolsó Jedikre!

Star Wars Hungary

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább