Jégvarázs 2.

Sokak meglepetésére a Disney bemutatott egy Jégvarázs-minisorozatot, a főszerepben Olaf

A Disney nem vesztegeti az időt, a tavaly bemutatott Jégvarázs 2. egész estés rajzfilm után egy minisorozattal szeretne kedveskedni a gyerekeknek.

A Disney nem vesztegeti az időt, a tavaly bemutatott Jégvarázs 2. egész estés rajzfilm után egy minisorozattal szeretne kedveskedni a gyerekeknek.

Jól indult a hét a rajongóknak, hiszen nemrég a Jégvarázs 2. számos országban elérhetővé vált a Disney+ streamingszolgáltató előfizetőinek, most pedig arra készül a Disney, hogy Josh Gad főszereplésével elkészítik az At Home With Olaf címre keresztelt minisorozatot a kis Olaf hóemberről.

A sorozat első ötven másodpercét már be is mutatta a Disney, amit mindenki megnézhet a különböző videomegosztó portálon, és várhatóan hamarosan újabb rész követi majd. Az animációs sorozat részeit a stúdió digitális és közösségi felületein fogják először bemutatni, de elvárás, hogy később a Disney+ platformon is nyomon követhető legyen Olaf kalandja. A minisorozaton egyébként Hyrum Osmund dolgozik otthonából, a karakter hangját pedig Josh Gadtól kölcsönözik.

Bármennyire is lett rövid a videó, a gyerekek imádni fogják a Fun With Snow című első részt:

Ez is jól mutatja, hogy a járvány ellenére sem állnak le a rendezők, próbálnak alkalmazkodni a kialakult helyzethez és kreatív ötletekkel előállni. Néhány napja például David F. Sandberg feleségével egy horrorfilmet forgatott az otthonában. Kíváncsian várjuk, hogy a kényszerpihenő alatt milyen ötletek születnek még.

Total
19
Shares
Previous Article

A Project Zero producere szerint a Nintendo-n múlik, hogy visszatérhet-e a franchise

Next Article
A Hangya

KRITIKA: A Hangya

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!