Wide Screen
Image default
Filmek

Sokak meglepetésére a Disney bemutatott egy Jégvarázs-minisorozatot, a főszerepben Olaf

A Disney nem vesztegeti az időt, a tavaly bemutatott Jégvarázs 2. egész estés rajzfilm után egy minisorozattal szeretne kedveskedni a gyerekeknek.

A Disney nem vesztegeti az időt, a tavaly bemutatott Jégvarázs 2. egész estés rajzfilm után egy minisorozattal szeretne kedveskedni a gyerekeknek.

Jól indult a hét a rajongóknak, hiszen nemrég a Jégvarázs 2. számos országban elérhetővé vált a Disney+ streamingszolgáltató előfizetőinek, most pedig arra készül a Disney, hogy Josh Gad főszereplésével elkészítik az At Home With Olaf címre keresztelt minisorozatot a kis Olaf hóemberről.

A sorozat első ötven másodpercét már be is mutatta a Disney, amit mindenki megnézhet a különböző videomegosztó portálon, és várhatóan hamarosan újabb rész követi majd. Az animációs sorozat részeit a stúdió digitális és közösségi felületein fogják először bemutatni, de elvárás, hogy később a Disney+ platformon is nyomon követhető legyen Olaf kalandja. A minisorozaton egyébként Hyrum Osmund dolgozik otthonából, a karakter hangját pedig Josh Gadtól kölcsönözik.

Bármennyire is lett rövid a videó, a gyerekek imádni fogják a Fun With Snow című első részt:

Ez is jól mutatja, hogy a járvány ellenére sem állnak le a rendezők, próbálnak alkalmazkodni a kialakult helyzethez és kreatív ötletekkel előállni. Néhány napja például David F. Sandberg feleségével egy horrorfilmet forgatott az otthonában. Kíváncsian várjuk, hogy a kényszerpihenő alatt milyen ötletek születnek még.

Még több a témában...

A Disney fontolgatja, hogy a Mulan egyenesen digitálisan legyen elérhető, hogy ezzel maximalizálják a bevételeket

Kévés Bence Mihály

Hamarosan elkezdődhetnek a Disney-féle A majmok bolygója-film munkálatai

Vigh Martin

A Disney a Hókirálynő élőszereplős film feldolgozásán dolgozik

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat