Obi-Wan Kenobi

Leleplezték az Obi-Wan Kenobi és a Cassian Andor Disney+ sorozatok megjelenését?

A Disney+ sajtóközleményben megerősítette, hogy mikor szeretnék bemutatni a várva-várt Obi-Wan Kenobi és Cassian Andor Disney+ előzménysorozatot.

A Disney+ sajtóközleményben megerősítette, hogy mikor szeretnék bemutatni a várva-várt Obi-Wan Kenobi és Cassian Andor Disney+ előzménysorozatot.

A Disney+ streamingszolgáltató Franciaországban egy sajtóközleményt adott ki, melyben hosszasan írják, hogy milyen műsorral szeretnének kedveskedni a következő két évben az előfizetőknek. Itt fontos leszögezni, hogy a levélben szereplő dátumokat a Disney még azelőtt kőbe véste, hogy kirobbant a koronavírus-járvány, szóval a fennálló helyzet miatt ettől lehet el kell tekinteni, de annyiban jó, hogy képet kapunk a Disney tervéről.

A szolgálgató kitért a rajongók régóta várt Obi-Wan Kenobi-sorozatára is, amiről csak aggasztó híreket lehetett olvasni a bejelentés óta, de úgy tűnik, hogy a Lucasfilm tartja magát, és elkészíti a sorozatot Ewan McGregor főszereplésével. Az élőszereplős sorozat egyébként néhány napja kapott új írót is, és ahogy a közleményben olvasható, 2022-ben szeretnék bemutatni, miután a Lucasfilm év elején leállította a munkát, s visszamentek a tervezőasztalhoz.

A bemutató még nagyon messze van, a most kialakult helyzet pedig újabb lehetőséget ad a stúdiónak, hogy átgondolják a történetet, és egy olyan sorozattal álljanak elő, mint amilyen a The Mandalorian első évada volt tavaly, ha már ennyit kellett várni a jedimesterre. Ami pedig a Cassian Andor előzménysorozatára vonatkozik, a hír szerint kitartanak a 2021-es bemutató mellett, de minden a járványtól függ, hogy mikor tudják elkezdeni a forgatást.

A Lucasfilm még nem fedte fel a 2022-re ígért új Star Wars-filmet, de a munkát semmi sem hátráltatja, jelenleg is dolgoznak az új mozifilmen, a rajongók pedig már tűkön ülve várják, hogy mivel állnak elő két év múlva. Legvalószínűbb, hogy augusztus végén, a Star Wars Celebration Anaheim találkozón fogják kihirdetni az új részt, a szereplőket és a rendezőt is – már ha megtartják az eseményt.  

Total
17
Shares
Previous Article
Bosszúállók: Ultron kora

KRITIKA: Bosszúállók: Ultron kora

Next Article
World Beyond

Rick is feltűnt a The Walking Dead széria új, a World Beyond spin-off előzetesében

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!