Főoldal Sorozatok Leforgatták az Andor mind a 12 epizódját, és Diego Luna ígérete szerint: „Biztosan látni fogtok ismerős arcokat”
Sorozatok

Leforgatták az Andor mind a 12 epizódját, és Diego Luna ígérete szerint: „Biztosan látni fogtok ismerős arcokat”

De kik lesznek ezek az ismerős arcok?

569
Cassian Andor

A Lucasfilm rákapcsolt, és az Obi-Wan Kenobi után egy másik Disney+ sorozat forgatásával végzett. A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet spinoff-sorozatának főszereplőjét játszó Diego Luna megerősítette, hogy filmre vették az Andor című sorozat összes részét, emellett pedig elárulta, hogy ismerős arcok is megfordulnak benne. Jó kérdés, hogy kik kapnak majd vendégszerepet a sorozatban.

Az idei évben a Marvel Studios alkotásai dominálnak a Disney+ streamingszolgáltatón. Januárban mutatták be a WandaVision című sorozatot, azóta pedig egymás után záporoznak az újabb sorozatokat, és így lesz az év hátralévő felében is. A következő hónapokban a Marvel mellett a Star Wars is fontos szerepet kap, hiszen több sorozattal is készül a Lucasfilm. Decemberben érkezik a The Book of Boba Fett, jövőre visszatér a The Mandalorian, és mellette az Obi-Wan Kenobi és az Andor is érkezik.

Cassian Andor

Az Andor egy eredettörténet lesz Diego Luna karakteréhez, még mielőtt találkozott volna Jyn Ersóval, és feláldozták volna magukat a Scarifon. Luna megerősítette a Deadline-nak, hogy hivatalosan befejeződött a forgatás, majd ismerős arcokra tett utalást, akik feltűnnek a sorozatban.

Biztosan látni fogtok ismerős arcokat. Úgy tudok erről a projektről mesélni, mint semmi másról, mert nem spoilerezem el a befejezést, ha már láttátok a Zsivány Egyest. Nem számít, mit mondok, nem tudom elrontani a végét.

Diego Luna

Nehéz megmondani, hogy mindez mit jelent, esetleg Felicity Jones vagy a Zsivány Egyes más szereplői felbukkannak majd a sorozatban, függetlenül attól, hogy a sorozat közvetlenül a film előtt játszódik. Egyelőre annyi biztos, hogy Lune mellett Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Fiona Shaw, Denise Gough, Kyle Soller, Robert Emms, Genevieve O’Reilly (mint Mon Mothma), valamint Saw Gerrera szerepében Forest Whitaker neve szerepel a stáblistán.

Majd azzal folytatta, hogy milyen érzés volt részt venni a forgatáson. Bármennyire is szerették volna kiszedni belőle, hogy az ismerős arcok alatt kire célzott, Luna nem árulta el, mindössze annyit felelt, hogy nagyon elégedett a sorozattal.

Őszintén szólva, egy áldás volt ez a munka ilyen körülmények között. Megvolt a lehetőségem, hogy olyan csapattal dolgozzak, amire nem is lehetnék büszkébb, és amit jobban nem is csodálhatnék. Kemény pillanatokkal járt a forgatás, de nagyon szerencsések voltunk. Most végeztünk a forgatással, és felkészítjük, hogy a közönség is lássa.

Bár sokat nem mondhatok, amit elmesélhetek az az, hogy az élmény szó szerint egy átalakulás volt számomra. Ez olyasmi, amit nagyon szerettem volna megtenni, és amiről azt hittem, hogy nem leszek képes rá. Több mint boldog vagyok.

A sorozatról mindössze annyit tudunk, hogy a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja és az Egy új remény között játszódik. A sorozat Cassian Andor előző életét mutatja majd be, így várhatóan arra is választ kapunk majd, hogy miként lesz az egykori birodalmi kémből Lázadó. A 12 epizódból álló sorozat valamikor 2022-ben debütál majd a Disney+ streamingszolgáltatón.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus kritika

Így sikerült Az akolitus, az első Star Wars-sorozat, mely maga mögött hagyta...

Shawn Levy
Filmek

Shawn Levy Star Wars-filmjének forgatókönyvén Az Adam-projekt írója dolgozik

Shawn Levy korábbi munkatársa dolgozik az egyik új Star Wars-film forgatókönyvén.