Wide Screen
Image default
Filmek

Laeta Kalogridis készíti a Star Wars: Knights of the Old Republic forgatókönyvét

Kathleen Kennedy a Lucasfilm elnöke újabb utalást tett egy a Knights of the Old Republic videojáték alapján készülő élőszereplős filmre.

Kathleen Kennedy a Lucasfilm elnöke újabb utalást tett egy a Knights of the Old Republic videojáték alapján készülő élőszereplős filmre.

Kathleen Kennedytől pontosan ezúttal sem tudtuk meg, hogy a készülő KOTOR élőszereplős feldolgozás egy tévésorozat lesz a Disney+ felületre, vagy esetleg a Trónok harca készítőinek az első filmje, csak azt erősítette meg, hogy a Lucasfilm a klasszikus Star Wars: Knights of the Old Republic videojáték alapján fejleszt egy élőszereplős feldolgozást.

Úgy tűnik, hogy a stúdió még a tervezés nagyon korai szakaszában jár, így konkrét információk nincsenek a készülő alkotásról, de ezek után kétség sem férhet ahhoz, hogy valóra váltják a rajongók régi álmát. A Buzzfeed értesülései szerint a KOTOR forgatókönyvét Laeta Kalogridis írja, aki korábban az Alita: A harc angyala, Viharsziget forgatókönyveit is szerezte, de vezető produceri szerepet töltött be az Avatar-filmnél is. A lap azt is megjegyzi, hogy Kalogridis közel áll a forgatókönyv befejezéséhez.

A Lucasfilm még 2003-ban mutatta be a Knights of the Old Republic videojáték első részét, aminek története 4000 évvel játszódik a Galaktikus Köztársaság megalakulása előtt. Majd a pozitív fogadtatást újabb kiadások követték, és az elmúlt évben számos melléktörténettel és képregénnyel bővült ez a széria is. De a rajongók nem érték be ennyivel, s miután a Disney kezébe került a franchise, könyörögnek egy élőszereplős KOTOR-ért. Most azonban úgy tűnik, hogy a mikiegeres cég meghallotta a rajongók kívánságát, a kérdés már csak az, hogy mikor készül el, hiszen jelenleg még csak tervezés alatt áll a projekt.

Még több a témában...

Giancarlo Esposito már a The Mandalorian negyedik évados terveiről beszélt

Vigh Martin

Hamarosan újabb Star Wars kötet érkezik a Szukits Könyvkiadótól

Fonyódi Dávid

Jon Favreau elárulta, hány részből áll a The Mandalorian S2

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat