J.J. Abrams Kathleen Kennedy

Kathleen Kennedy megerősítette a Knights of the old Republic terveket

Évek óta lehet olvasni pletykákat a Knights of the Old Republic tervekről, most végre Kathleen Kennedy megerősítette a pletykákat.

Évek óta lehet olvasni pletykákat a Knights of the Old Republic tervekről, most végre Kathleen Kennedy megerősítette a pletykákat.

A Star Wars rajongók és a videojátékok szerelmesei közül ki ne ismerné a nagy sikerű Knights of the Old Republic címet, amiről az elmúlt években több pletyka is szárnyra kapott, miszerint a Lucasfilm valamilyen formában új tartalommal szeretné bővíteni a szériát, de ezek a légből kapott hírek mindeddig csak halvány reménynek tűnt. Azonban a hétvégi Star Wars Celebration alatt a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy végre megerősítette a médiának, hogy a stúdió valóban tervez valami tartalmat bemutatni a KOTOR cím alatt, de hogy pontosan mivel szeretnének kedveskedni a rajongóknak, nem árulta el, így de vagy mozifilmet, vagy élőszereplős sorozatot készítenek.

Az MTV News készített interjút Kennedyvel, ám messzemenő részleteket nem árult el a projektről, csak megerősítette a terveket, amin már dolgoznak. Sajnos azonban továbbra sem lehet tudni, csak találgatni tudunk, hogy a Trónok harca készítői fogják trilógia formájában elmesélni ezt a legendás történetet, vagy esetleg a Disney+ kínálatában fogjuk-e megtalálni a klasszikus videojáték alapján készült élőszereplős Star Wars-sorozatot.

A Lucasfilm még 2003-ban mutatta be a Knights of the Old Republic videojáték első részét, aminek története 4000 évvel játszódik a Galaktikus Köztársaság megalakulása előtt. Majd a pozitív fogadtatást újabb kiadások követték, és az elmúlt évben számos melléktörténettel és képregénnyel bővült ez a széria is. De a rajongók nem érték be ennyivel, s miután a Disney kezébe került a franchise, könyörögnek egy élőszereplős KOTOR-ért. Most azonban úgy tűnik, hogy a mikiegeres cég meghallotta a rajongók kívánságát, a kérdés már csak az, hogy mikor készül el, hiszen jelenleg még csak tervezés alatt áll a projekt.

Total
3
Shares
Previous Article

JÁTÉKTESZT: Sekiro: Shadows Die Twice

Next Article
X-Men: Sötét Főnix

Az X-Men: Sötét Főnix végső előzetese mindent visz!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!