Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Kiválasztották a Fekete Özvegy rendezőjét!

Nem sokkal korábban jött a hír, hogy a Marvel kiválasztotta azt a szerencsés rendezőt, aki elkészítheti a Fekete Özvegy önálló részt.

Nem sokkal korábban jött a hír, hogy a Marvel kiválasztotta azt a szerencsés rendezőt, aki elkészítheti a Fekete Özvegy önálló részt.

A The Hollywood Reporter elsőként számolt be a hírről, hogy a Marvel Studios kiválasztotta a Fekete Özvegy-film rendezőjét, a választás pedig nem másra esett, mint az ausztrál rendezőnőre, Cate Shortland-re. Shortland egyik legismertebb filmje, a Lore, de már most borítékolható, hogy karrierje egyik legnagyobb filmjét fogja leforgatni Scarlett Johansson színésznővel közösen.

Fél éve jelentek meg pletykák arról, hogy Kevin Feige és csapata lázasan keresik a rendezőt, ez idő alatt pedig közel 70 rendezőt hallgattak meg. Júliusban azonban jött a hír, hogy a stúdió előbb három névre szűkítette a jelöltek listáját, Amma Asante, Maggie Betts és a nyertes Cate Shortland, majd jött egy másik hír, hogy Melanie Laurent és Kimberly Pierce is neve felkerült a listára, de már akkor többen úgy gondolták, hogy ezt a versenyt Shortland nyeri – ami most beigazolódott.

A döntésben fontos szerepet játszhatott az is, hogy Shortland elmondása alapján hatalmas rajongója a Johansson-nak, ami részben kölcsönös, hiszen a színésznő mindig is odáig volt a Lore című náci drámáért. A 2012-ben bemutatott drámát a kritikusok is nagy örömmel fogadták, amelynek főszerepében egy fiatal nőt látunk, aki testvéreit a Szövetségesek támogatásával vezeti át Németországon.

A Fekete Özvegy forgatókönyvét Jac Schaeffer írja, aki már háttérben készített is egy vázlatot a mozifilmhez, melybe Scarlett Johansson is bevonta magát a télen. Részleteket nem tudunk a cselekményről, bár arra megint csak voltak utalások, hogy egy előzményfilmet kapunk az első Bosszúállók előtti időből, ami talán éppen a budapesti kalandot filmesíti meg Sólyomszemmel.

Még több a témában...

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabjára soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Simon Kinberg a Marvelnek udvarol, hogy X-Men-filmet készítsen a Marvel Moziverzum színe alatt

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat