Wide Screen
Image default
Filmek

Akár több mint 65 rendezőjelöltje is lehet a Fekete Özvegy-filmnek

Egy jelentésből kiderült, hogy a Marvel Studios nagy erőkkel keresi a rendezőt a Fekete Özvegy-film élére, és 65 rendezőt is meghallgattak már.

Egy jelentésből kiderült, hogy a Marvel Studios nagy erőkkel keresi a rendezőt a Fekete Özvegy-film élére, és 65 rendezőt is meghallgattak már.

Pár napja jelent meg egy hír, miszerint a stúdió szám szerint három rendezővel találkozott, és közülük fog kikerülni a győztes, aki végül elkészítheti a régóta pletykált Fekete Özvegy-filmet. Most azonban egy új jelentés feltárta az igazságot, mégpedig, hogy a stúdió nem három, hanem több mint 65 rendezőt hallgatott már meg.

A Marvel bőszen dolgozik a következő fázison, melyben Scarlett Johansson saját filmet kap. Habár a stúdió hivatalos még mindig nem jelentette be a filmet – várhatóan nem is fogja egyhamar -, de borítékolható Natasha Romanoff önálló kalandja. Jac Schaeffer-t már le is szerződtették, aki a forgatókönyvet fogja elkészíteni, és ami állítólag egy előzményfilm lesz. De akár még így is beleférhet a budapesti kaland Sólyommal. Múlt héten az is kiderült, hogy Deniz Gamze Erguven, Chloe Zhao és Amma Asante rendezők is meghallgatáson vettek részt, most viszont kiderült, hogy valójában sokkal több rendező fordult meg a Marvelnél.

Justin Kroll a Variety újságírója szerint a stúdió „több mint 65 rendezőt” hallgatott meg a Fekete Özvegy-film rendezése kapcsán.

Akár ezt a nagy számot úgy is értelmezhetnénk, hogy a stúdiónak gondja támadt a rendező megtalálásában, de Kroll megjegyzi azt, hogy a Marvel ezúttal is hihetetlenül alapos.

Még több a témában...

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Simon Kinberg a Marvelnek udvarol, hogy X-Men-filmet készítsen a Marvel Moziverzum színe alatt

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat