Wide Screen
Image default
Filmek

Scarlett Johnason jövő hónapban találkozik a Fekete Özvegy írójával

A legfrissebb hírek szerint februárban Scarlett Johnason színésznő és a Fekete Özvegy-film írója összeülnek átbeszélni a történetet.

A legfrissebb hírek szerint februárban Scarlett Johnason színésznő és a Fekete Özvegy-film írója összeülnek átbeszélni a történetet.

Novemberben már írtunk arról, amikor Stan Lee a Marvel képregények atyja elszólta magát, hogy a Marvel Studios végre rábólintott a Fekete Özvegy-filmre, de azóta nem kaptunk újabb hírt a készülő félben lévő projektről. A hét közepén azonban végre megtörték a csendet, mert „bejelentették”, hogy Jac Schaeffert szemelték ki a szkript írására, aki hamarosan találkozni fog a film főszereplőjével is. Justin Kroll a Varietytől úgy tudja, hogy Johansson és Schaeffer valamikor február elején fognak találkozni, hogy átbeszéljék a filmet.

A hírek szerint Johansson már azelőtt találkozott is Kevin Feige elnökkel és egy másik vezető producerrel, hogy Feige megkereste volna a forgatókönyvírót. A nyomás nagy Schaefferen, hiszen nem csak hogy meg kell felelni a Marvel követeléseinek, de valamiféle extrát is hozzá kell tenni a filmhez, melyre már évek óta várnak a rajongók. Talán ez állhat az ügy mögött is, hogy Johanssont is bevonják az írásba, elvégre mégis csak ő Fekete Özvegy a vásznon. Ha minden jól megy, akkor 2019-ben, de legkésőbb 2020-ban már kezdődhetne is a forgatás.

Még több a témában...

FEJTÁGÍTÓ: Amerika Kapitány egyszer még magával a Sátánnal is megküzdött

Kiss Zita

Chris Evans arról beszélt, hogy miért nem jó ötlet visszahozni Amerika Kapitányt

Kévés Bence Mihály

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat