Főoldal Filmek Scarlett Johnason jövő hónapban találkozik a Fekete Özvegy írójával
Filmek

Scarlett Johnason jövő hónapban találkozik a Fekete Özvegy írójával

A legfrissebb hírek szerint februárban Scarlett Johnason színésznő és a Fekete Özvegy-film írója összeülnek átbeszélni a történetet.

760

A legfrissebb hírek szerint februárban Scarlett Johnason színésznő és a Fekete Özvegy-film írója összeülnek átbeszélni a történetet.

Novemberben már írtunk arról, amikor Stan Lee a Marvel képregények atyja elszólta magát, hogy a Marvel Studios végre rábólintott a Fekete Özvegy-filmre, de azóta nem kaptunk újabb hírt a készülő félben lévő projektről. A hét közepén azonban végre megtörték a csendet, mert „bejelentették”, hogy Jac Schaeffert szemelték ki a szkript írására, aki hamarosan találkozni fog a film főszereplőjével is. Justin Kroll a Varietytől úgy tudja, hogy Johansson és Schaeffer valamikor február elején fognak találkozni, hogy átbeszéljék a filmet.

A hírek szerint Johansson már azelőtt találkozott is Kevin Feige elnökkel és egy másik vezető producerrel, hogy Feige megkereste volna a forgatókönyvírót. A nyomás nagy Schaefferen, hiszen nem csak hogy meg kell felelni a Marvel követeléseinek, de valamiféle extrát is hozzá kell tenni a filmhez, melyre már évek óta várnak a rajongók. Talán ez állhat az ügy mögött is, hogy Johanssont is bevonják az írásba, elvégre mégis csak ő Fekete Özvegy a vásznon. Ha minden jól megy, akkor 2019-ben, de legkésőbb 2020-ban már kezdődhetne is a forgatás.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események