Wide Screen
Image default
Filmek

Új megjelenési dátumot kapott a Deadpool 2, az Új mutánsok és a Gambit

A Fox teljesen átvariálta a mutáns filmek megjelenési dátumait. Ez a változás a Deadpool 2-t, az Új mutánsokat és a Gambitet érinti.

Az idei május sűrű lesz és ezt most már Deadpoolnak is köszönhetjük. A stúdió ugyanis két héttel előrébb hozta a premiert, ami annyit tesz, hogy június 1 helyett május 18-án érkezik a mozikba a folytatás. Ezzel a húzással most közelebb kerültek a Bosszúállók: Végtelen háború premierjéhez, de előbb nyit mint a Solo: Egy Star Wars történet.

May 18. #MaximumEffort

Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által megosztott bejegyzés,

Ami viszont sajnálatos módosítás volt, az az Új mutánsokat érintette. Az idén április 13-ra tervezett premiert ugyanis 10 hónappal eltolták. Ami annyit tesz, hogy 2019. február 22-én láthatjuk a mozikban Josh Boone horroros Marvel moziját.

Az önálló Gambit film talán még rosszabbul járt. A filmet nem egyszer tolták már el és lépett le rendező. Sajnos most mindkettő megismétlődött. Először is Gore Verbinski rendező kilépett a projektből. Az oka elvileg ütemezési problémák voltak. Channing Tatum továbbra is marad mint a címszereplő. A film premier dátumát pedig szintén eltolták 4 hónappal. Eredetileg 2019. február 14-én érkezett volna a mozikba, erre most 2019. június 7-én van esély. Ha megint el nem tolják. Eredetileg a forgatás most márciusban kezdődött volna, de ezek után ez már közel sem biztos..

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Több Disney film is új premierdátumot kapott, köztük a Mulan, a Dzsungeltúra és az Indiana Jones 5.

Kévés Bence Mihály

Film készülhet a Dragon’s Lair-ből

Fonyódi Dávid

A Disney elhalasztotta a Mulan és az Új mutánsok bemutatóit

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat