Wide Screen
Image default
Filmek

A Fekete Özvegy előzményfilmben szerepelni fog a Tél Katonája?

A Végtelen háború árnyékában kikerült pár részlet a Marvel Studios által tervezett önálló Fekete Özvegy filmről.

Ha azt vártad, hogy a Fekete Özvegy film végre megmutatja Natasha Romanoff és Clint Barton közös budapesti kalandját, akkor sajnos csalódni fogsz.

A That Hashtag Show tudott meg pár dolgot a Marvel terveiről az egykori bérgyilkos mozijáról, mely még fejlesztés alatt áll, de a jelek szerint a stúdió vissza akarja tekerni az időt Scarlett Johansson karakterének Vasember 2-ben és egyben az MCU-ban történő debütálása elé.

A filmben Natasha az USA-ban él 15 évvel a Szovjetunió összeomlása után. Ez a 2000-es évek közepére datálja a cselekményt, tehát Nattel a Vasember 2 előtt találkozunk. Ez rengeteg lehetőséget nyit meg, és bár rengeteg rajongó szeretné látni a Fekete Özvegy és Sólyomszem duóját Budapesten, mi úgy hallottuk, hogy a korai megbeszélések szerint a filmben részt fog venni Sebastian Stan által életre keltett Tél Katonája.

 

Buckynak és Natnek gazdag képregényes közös múltja van, melyet érdemes lenne felfedezni, de tudjuk, hogy a páros keresztezte útját a Filmes Univerzumban is, még mikor a Tél Katonája teljes Hydra bérgyilkos módban volt.

Jay Schaeffer fogja írni a filmet, és bár még nincs rendező, az ügyvezető produceri munkát Brad Winderbaum (Thor: Ragnarök) fogja ellátni.

A kérdés még mindig az, vajon jó ötlet az első Özvegy filmet előzmény filmnek készíteni? Osszátok meg a véleményeket kommentben.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Az X-Men: Sötét Főnix nemzetközi előzetese rengeteg új jelenetet hozott

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Bosszúállók

Orosz Ferenc

T’Challa 1990-es kalandját is láthatjuk a Fekete Párducban

Czanik Gergely

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább