Fekete Özvegy

Újabb név iratkozott fel a Fekete Özvegy rendezők listájára

A fiúk nem sírnak című film rendezője, Kimberly Peirce is esélyes a Marvelnél a Fekete Özvegy önálló film rendezői székéért.

A fiúk nem sírnak című film rendezője, Kimberly Peirce is esélyes a Marvelnél a Fekete Özvegy önálló film rendezői székéért.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy három névre szűkült a jelöltek listája, akik elmondták, hogy valóban jártak a Marvel Studiosnál meghallgatáson a Fekete Özvegy rendezése miatt, azonban most egy negyedik név is felkerült az esélyesek listájára.

Jeff Sneider riporter azt állítja, hogy Kimberly Pierce rendezőnő szintén feliratkozott arra a listára, akik leforgathatják Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) ügynök önálló filmjét, bár a stúdió mindeddig hivatalosan nem erősítette meg, hogy készül a film, de ez már csak idő kérdése. A történetről semmit sem tudunk – hisz mint mondtuk, a stúdió eddig még nem jelentette be a szuperhősfilmet -, de várhatóan egy előzményfilm lesz még a Bosszúállók első rész előtti időkből, melyben nem kizárt, hogy még A tél katonája is felbukkan. De mi magyarok leginkább annak örülnénk, ha azt az időt filmesítenék meg, amikor Sólyomszem és Özvegy Budapesten járt.

Total
0
Shares
Previous Article

Egy képen az Az második rész felnőtt szereplői

Next Article
A Hangya és a Darázs

Megmutatták az első vázlatot Darázs jelmezéről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!