Wide Screen
Image default
Filmek

Újabb név iratkozott fel a Fekete Özvegy rendezők listájára

A fiúk nem sírnak című film rendezője, Kimberly Peirce is esélyes a Marvelnél a Fekete Özvegy önálló film rendezői székéért.

A fiúk nem sírnak című film rendezője, Kimberly Peirce is esélyes a Marvelnél a Fekete Özvegy önálló film rendezői székéért.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy három névre szűkült a jelöltek listája, akik elmondták, hogy valóban jártak a Marvel Studiosnál meghallgatáson a Fekete Özvegy rendezése miatt, azonban most egy negyedik név is felkerült az esélyesek listájára.

Jeff Sneider riporter azt állítja, hogy Kimberly Pierce rendezőnő szintén feliratkozott arra a listára, akik leforgathatják Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) ügynök önálló filmjét, bár a stúdió mindeddig hivatalosan nem erősítette meg, hogy készül a film, de ez már csak idő kérdése. A történetről semmit sem tudunk – hisz mint mondtuk, a stúdió eddig még nem jelentette be a szuperhősfilmet -, de várhatóan egy előzményfilm lesz még a Bosszúállók első rész előtti időkből, melyben nem kizárt, hogy még A tél katonája is felbukkan. De mi magyarok leginkább annak örülnénk, ha azt az időt filmesítenék meg, amikor Sólyomszem és Özvegy Budapesten járt.

Még több a témában...

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Simon Kinberg a Marvelnek udvarol, hogy X-Men-filmet készítsen a Marvel Moziverzum színe alatt

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat