Wide Screen
Image default
Filmek

Három rendezőre szűkült a Fekete Özvegy-film jelöltek listája

Amma Sante, Maggie Betts és Cate Shortland rendezők azok, akik esélyesek a Bosszúállók spin-off elkészítésére.

Tegnap kiderült, hogy a Lore és a Berlin Syndrome rendezője, Cate Shortland első számú jelölté lépett elő a Marvel Studiosnál, aki elkészítheti a Fekete Özvegy-filmet. Azonban úgy tűnik, hogy korai volt elkiabálni, hogy Shortland forgatja a filmet, mert további két rendező pályázik még esélyesként a feladatra.

A Deadline jelentése szerint Amma Asante (A United Kingdom) és Maggie Betts (Novitiate) rendezők nevét még nem húzták ki a listáról, s ők is találkoztak a Marvel Studios elnökével, Kevin Feigevel, illetve Scarlett Johansson színésznővel. Ők hárman azok, akiket kiválasztottak a 49 rendezővel bíró mezőnyből, de hogy ki lesz a nyertes, azt nehéz megmondani. A rajongók abban bíztak, hogy a jövő hónapban megrendezésre kerülő San Diego-i Comic-Conon bejelentik a Fekete Özvegy-filmet, de mint tudjuk, a Marvel kihagyja a Hall H termet, így nem ismert, mikor jelentik be hivatalosan a projektet.

Még több a témában...

Brie Larson hivatalosan a Marvel Kapitány

Kévés Bence Mihály

Thanos elégedett volt tettével, hogy kiirtotta a fél univerzumot

Kévés Bence Mihály

Hadigép kőkemény új páncélt kapott a Bosszúállók: Végjáték folytatásra

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább