x
Close


Közelgő események

Filmek

Kitudódott néhány új karakter neve a Star Wars: Az utolsó Jedikből

A véletlen folytán éppen megint egy játéklista leplezett le dolgokat a Skywalker saga következő részéből, a Star Wars: Az utolsó Jedikből, amit Riam Johnson írt és rendezett.

Kitudódott néhány új karakter neve a Star Wars: Az utolsó Jedikből
  • Publishedmájus 12, 2017

A véletlen folytán éppen megint egy játéklista leplezett le dolgokat a Skywalker saga következő részéből, a Star Wars: Az utolsó Jedikből, amit Riam Johnson írt és rendezett.

Nem az első, és nem is az utolsó, hiszen éppen a héten számoltunk be nektek arról a hírről, hogy egy játékfigura mutatta be Kylo Ren (Adam Driver) új csillagvadászát a Star Wars: Az utolsó Jedikből. Most újabb hírrel szolgálunk, ezúttal egy listát kaptunk telis-tele furábbnál furább nevekkel, akikkel esetleg idén decemberben találkozhatunk a mozikban. Azért beszéltünk feltételes módban, ugyanis a forrás nem ismert, de attól még spoiler-gyanús a cikkünk.

A Redditen jelent meg egy fénykép a GameStopból, melyen Star Wars 8-as figurák neveit lehet olvasni. A listán többek között régi szereplőket is találunk, szerepel rajta Qui-Gon Jinn, Darth Vader, Lando Calrissian is, de találunk új neveket is, mint Cool Beta vagy Foxtrot. A La Fosa del Rancor a következőt írja:

Nehéz megjósolni, hogy mit takar Cool Beta és Foxtrot neve, és melyik karakterekre utalnak, de ők hasonlóan fontos szerepet tölthetnek be, mint Rey, Kylo Ren, Luke, Finn vagy éppen Poe, de nehéz megmondani így. Az úgynevezett Viktor figura vélhetően Snoke-ot takarja itt, hiszen a neve mellett ott szerepel a „trón” szócska is, és az új trilógiában Snoke-on kívül senkit sem láttunk trónon ülni. Végezetül pedig egy négy fős Guards of Evil karakter, akik talán Snoke testőrei lehetnek.

Egyelőre a Disney és a Lucasfilm nem erősítette meg a most napvilágot látott listát, de talán a Force Friday közeledtével erre is sor kerül majd, amit szeptember 1-én tartanak szerte a galaxisban– ezt év elején a Lucasfilm megerősítette -, ami már egy hagyománynak számít. Először 2015-ben tartották meg a Force Friday napot, ahol a rajongók először vehették kezükbe Az ébredő Erő szereplőit.

A Star Wars: Az utolsó Jedik hazai bemutatója 2017. december 14-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.