Close


Közelgő események

Filmek

Sötét, félelmetes és R-besorolású Hellboy-filmen dolgoznak az írók

A héten röppent fel a hír, miszerint mégis készül új Hellboy rész, csakhogy rebootolják, új főszereplővel és rendezővel tér vissza a mozikba a hős.

Sötét, félelmetes és R-besorolású Hellboy-filmen dolgoznak az írók
  • PublishedMay 12, 2017

A héten röppent fel a hír, miszerint mégis készül új Hellboy rész, csakhogy rebootolják, új főszereplővel és rendezővel tér vissza a mozikba a hős.

A közelgő Hellboy egyik írója osztott meg néhány részletet az újragondolásról, felvezette, hogy milyen új irányt vehet a film, amit Neil Marshall fog rendezni. És mit ne mondjunk, egyszerűen remek hírekkel szolgált a forgatókönyvíró, még ha picit csalódottak is vagyunk a régi stáb miatt.

Ahelyett, hogy Guillermo del Torot és Ron Perlmant visszahoznák egy harmadik részre, a stúdió úgy döntött, hogy teljesen más irányba viszik el a franchiset, és felnőttfilmet csinálnak a szivaros ördögből, melynek főszerepét a Stranger Things sztárja, David Harbour kapta. Egy frissen készített interjúban Andrew Cosby elárult egyet s mást a sztoriról is:

Részleteket nem árulhatok el a történettel kapcsolatban, mert meglehetősen nagy titoktartás övezi, de azt igen, hogy egy sötétebb és szörnyűbb Hellboy-verzióval készülünk. Neil [Marshall] a kezdetektől azt hangoztatta, hogy borotvaélen akar táncolni a horror és a képregényfilmek között, ami zene volt fülemnek, mert a szkript írásakor pontosan erre törekedtem, és pontosan ezt teszi Mignola is a képregényekben.

Brutális! Elképesztőnek ígérkezik ez az új változat. Cosby zárásként még hozzáfűzte, hogy

Őszintén szólva, mindenki azért túlórázott, hogy Mignola mágiája a nagyképernyőre költözhessen. A forgatókönyv elkészült, de a munka folytatódni fog, ahogy haladunk előre, mindig próbáljuk a lehető legtöbbet kihozni.

Szeretjük az efféle pozitív rebootokat, hozzáállást, még ha most sokan szomorúak is del Toro és Perlman hiánya miatt, de látni kell a rebootban rejlő új potenciákat is, és egy ilyen jó stábbal, nagyon sokra viheti a széria.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.