Close


Közelgő események

Filmek

Bemutatták Kylo Ren Starfighter hajóját a Star Wars: Az utolsó Jedikből

Egy kora játékfigura leplezte le Kylo Ren hajójának formáját a Star Wars: Az utolsó Jedikből.

Bemutatták Kylo Ren Starfighter hajóját a Star Wars: Az utolsó Jedikből
  • PublishedMay 9, 2017

Egy kora játékfigura leplezte le Kylo Ren hajójának formáját a Star Wars: Az utolsó Jedikből.

Természetesen hol másutt, mint a Making Star Wars oldalon jelent meg a lista azokról a játékszerekről, melyeket a következő hónapokban piacra fognak dobni a Star Wars saga kampányában, s melyek között most először pillanthatjuk meg Kylo Ren (Adam Driver) új repülőjét az új trilógia második részében.

Az új gép több hasonlóságot is mutat a TIE-vadászokkal, de egyelőre nem tudni a paramétereit, így elképzelésünk sincs, hogy nagyobb lesz-e, mint az Első Rend elfogóvadászai. Könnyen megeshet, hogy nincs is méretbeli különbség, csak egy testreszabott TIE-vadászról beszélünk. Az oldal ugyanakkor megemlíti a következőt:

Ez egy egyéni hajó, amit állítólag Kylo Ren előírásai szerint építettek meg, hogy fel tudja venni a harcot az Ellenállással. Ugyanakkor úgy gondolom, hogy Kylot ezzel a géppel látjuk majd elrepülni a Mega Destroy repülőről [Snoke Legfőbb vezér óriási hajója lesz].

Az oldal egyik forrása beszélt Kylo szerepéről is a nyolcadik epizódban, ami kissé spoileresre sikerült:

Kylo Ren cserbenhagyta Snoke Legfőbb vezért, miután nem tudta megállítani a lányt [Rey]. Most újból rajta a sor, bizonyítania kell. Kylo Renen nem látjuk majd annyit a maszkot sem, mint a hetedik epizódban, legalábbis nekem ezt mondták. Az új TIE szárnyai úgy fognak kinézni, mint a korábbi TIE-vadászoké, de a repülő teste pirula alakú lesz. A pilótafülke formája olyan lesz, mint a régi B-29 bombázóé. A hajtóművek az Ezeréves Sólyomra fognak emlékeztetni, a Falconhoz hasonló kékes színű csóvát fog maga után húzni.

Eddig nincs okunk a panaszra, Rian Johnson tényleg apait-anyait beleadott a Star Wars 8-ba, próbált újat kitalálni, megálmodni egy új irányt, amiből mindösszesen egy teaser trailert mutattak be a Celebrationön.

A Star Wars: Az utolsó Jedik hazai bemutatója 2017. december 14-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.