Kiszivárgott a Star Wars: Episode IX nyitójelenete?

Egy forrás most azt állítja, hogy tudja, hogyan fog kezdődni J.J. Abrams Episode IX része.

Egy forrás most azt állítja, hogy tudja, hogyan fog kezdődni J.J. Abrams Episode IX része.

Figyelem, a cikkben a Star Wars: Episode IX filmmel kapcsolatban spoilerek olvashatók!

A Star Wars: Episode IX forgatását jövő hónapban kezdik az angliai Pinewood Studios falai között, ahol a legtöbb Csillagok háborúja filmet forgatták az elmúlt években. Egy pár castinghírtől és egy a filmben található jelenettől eltekintve semmit sem tudunk az új trilógia befejező részéről, és még amit tudunk, azt sem erősítette meg a Lucasfilm. Most egy újabb hír jelent meg, ami a film bevezető sorait írja le. Természetesen kezeljük ezeket a híreket pletykaként, de az elmúlt évek alatt akadtak olyan pletykák is, amelyek végül igaznak bizonyultak.

A Cinema Blend egyik forrása azt állítja, hogy az Episode IX nyitójelenetében Leia Organa tábornok (Carrie Fisher) temetését látjuk, ami azért is hihető, hiszen a színésznő tragikusan meghalt 2016 végén közvetlen a Star Wars: Az utolsó Jedik forgatása után. 2017 januárban a Lucasfilm a sajtóhírekre reagálva egy közleményben erősítette meg, hogy számítógépes-effektekkel nem keltik életre a színésznőt, mint ahogy tették a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történetnél. Ott abban a részben CGI-jal keltették életre Leiát és Tarkint. Ennek ellenére több rajongó is azon agyal, hogy a stúdió hogyan fog elköszönni a karaktertől, miközben Leia testvére, Todd Fisher nemrég úgy fogalmazott: remélem, Leia még mindig életben van a Csillagok háborúja univerzumban.

Legnagyobb valószínűséggel a Lucasfilm nem bonyolítja túl a dolgot, és a két rész között eltelt hosszú idővel magyarázza majd a karakter halálát, hiszen korábbi pletykák szerint Az utolsó Jedik és a Star Wars: Episode IX között több év fog eltelni. A kivételt Az ébredő Erő és Az utolsó Jedik jelentette, ahol csak néhány perc telik el a két rész között.

A Star Wars: Episode IX bemutatója 2019. december 20-án lesz az USA-ban.

Total
0
Shares
Previous Article

Érkezik a billentyűzet és egér támogatás Xbox One konzolokra

Next Article

KRITIKA: Örökség

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!