Wide Screen
Image default
Filmek

Kiszivárgott a Star Wars: Episode IX nyitójelenete?

Egy forrás most azt állítja, hogy tudja, hogyan fog kezdődni J.J. Abrams Episode IX része.

Figyelem, a cikkben a Star Wars: Episode IX filmmel kapcsolatban spoilerek olvashatók!

A Star Wars: Episode IX forgatását jövő hónapban kezdik az angliai Pinewood Studios falai között, ahol a legtöbb Csillagok háborúja filmet forgatták az elmúlt években. Egy pár castinghírtől és egy a filmben található jelenettől eltekintve semmit sem tudunk az új trilógia befejező részéről, és még amit tudunk, azt sem erősítette meg a Lucasfilm. Most egy újabb hír jelent meg, ami a film bevezető sorait írja le. Természetesen kezeljük ezeket a híreket pletykaként, de az elmúlt évek alatt akadtak olyan pletykák is, amelyek végül igaznak bizonyultak.

A Cinema Blend egyik forrása azt állítja, hogy az Episode IX nyitójelenetében Leia Organa tábornok (Carrie Fisher) temetését látjuk, ami azért is hihető, hiszen a színésznő tragikusan meghalt 2016 végén közvetlen a Star Wars: Az utolsó Jedik forgatása után. 2017 januárban a Lucasfilm a sajtóhírekre reagálva egy közleményben erősítette meg, hogy számítógépes-effektekkel nem keltik életre a színésznőt, mint ahogy tették a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történetnél. Ott abban a részben CGI-jal keltették életre Leiát és Tarkint. Ennek ellenére több rajongó is azon agyal, hogy a stúdió hogyan fog elköszönni a karaktertől, miközben Leia testvére, Todd Fisher nemrég úgy fogalmazott: remélem, Leia még mindig életben van a Csillagok háborúja univerzumban.

Legnagyobb valószínűséggel a Lucasfilm nem bonyolítja túl a dolgot, és a két rész között eltelt hosszú idővel magyarázza majd a karakter halálát, hiszen korábbi pletykák szerint Az utolsó Jedik és a Star Wars: Episode IX között több év fog eltelni. A kivételt Az ébredő Erő és Az utolsó Jedik jelentette, ahol csak néhány perc telik el a két rész között.

A Star Wars: Episode IX bemutatója 2019. december 20-án lesz az USA-ban.

Még több a témában...

Rey és Finn ismét egymásra talál a Star Wars: 9. részben

Befejeződött a The Mandalorian élőszereplős sorozat forgatása

Kévés Bence Mihály

Teljesen új helyszínt mutat be a Rogue One: A Star Wars Story

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább