Wide Screen
Image default
Filmek

Leia hercegnő visszatér a Star Wars: Episode IX részben?

A korábbi hírek ellenére mégis találkozhatunk Carrie Fisher karakterével a trilógia záró részében, de nem használnak digitális effekteket.

Carrie Fisher halála után többen is azon kezdtek el agyalni, hogy vajon a Disney és a Lucasfilm miként írja át a folytatásokat, de legfőként, hogy a színésznő halála miként befolyásolja a Star Wars: Episode IX történetét. A Fisher ősszel elmondta, hogy az összes jelenetét felvették, végzett a Star Wars: Az utolsó Jedikkel, ám a kilencedik rész munkái csak idén nyáron kezdődnek. Fisher testvére, Todd Fisher a The New York Daily-nek adott interjúban, hogy testvére lánya, Billie Lourd engedélyt adott a stúdióknak, hogy a legutóbbi jeleneteket felhasználhassák az Episode IX-ben.

A januári pletykák után a Disney hivatalosan is elmondta, hogy digitális formában nem hozzák vissza a hercegnőt, ahogy tették tavaly azt a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet antológiafilmben.

Normál esetben nem szoktunk reagálni a rajongói fejleményekre, vagy sajtóra, de most egy rémhír terjed, amivel szeretnénk foglalkozni. Szeretnénk biztosítani a rajongókat, hogy a Lucasfilm nem tervezi digitálisan pótolni Carrie Fisher-t, Leia hercegnőt/Organa tábornokot.

Igen ám, azt senki sem mondta, hogy nem használnak Carrie Fisher jeleneteket a következő filmekben. Todd Fisher a Los Angeles-i TCM Filmfesztivál gálaest nyitóján a következőket mondta:

Mindketten egyetértettünk abban, hogy “igen, hogy is hagyhatnák ki Carrie-t ebből?” És a válaszunk az, hogy nem lehet kihagyni őt. Carrie annyira nagy része ennek az egésznek, hogy szerintem a jelenetei még erősebbek lesznek, mint voltak, akárcsak Obi-Wan esetén – halálával sokkal erősebbé vált. Úgy érzem, hasonló történt Carrie-vel is. Azt hiszem ezt az örökséget folytatni kellene.

[Todd] Fisher egyelőre nem tudta megmondani, hogy idősebb lánytestvére mennyire nagy szerepet kap majd a Star Wars: Episode IX-ben:

Több képletes az egyenlet, nem csak rajtam múlik, de úgy vélem, az emberek megérdemlik, hogy viszont lássák őt [Leia hercegnőt].

Tegnap már írtunk arról, hogy a kilencedik rész rendezője, Colin Trevorrow elkészült a Skywalker saga kilencedik részével, s ha minden jól megy, akkor júlisban kezdődhet is a forgatás.

Még több a témában...

Rian Johnson is kifejtette gondolatát Rey szüleiről [SPOILER]

Kévés Bence Mihály

A Disney ezen a néven mutatja be a Skarlát boszorkány és Vízió közös sorozatát

Kévés Bence Mihály

Hamarosan érkezik a Star Wars: Skywalker kora legújabb kedvcsinálója

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon