Rey

Új női főszereplővel bővülhet J.J. Abrams Star Wars: Episode IX része

Egy újabb felhívás leplezte le, melyben új női főszereplőt keresnek a Star Wars: 9. részbe. Kik lehetnek ezek az új női karakterek?

Egy újabb felhívás leplezte le, melyben új női főszereplőt keresnek a Star Wars: 9. részbe. Kik lehetnek ezek az új női karakterek?

Egyelőre hét pecsétes titok alatt tartják az új Star Wars-trilógia befejező részét, de azért pár részlet így is kitudódott a filmről. Pletykák szerint a filmben visszatér Yoda mester, akinek az lesz a feladata, hogy felkészítse új tanítványát, Reyt (Daisy Ridley) Kylo Ren (Adam Driver) elleni harca – hiszen Luke Skywalker (Mark Hamill) meghalt Az utolsó Jedikben.

Múltkor már kaptunk egy felhívást, melyben 40-50-es éveiben járó női főszereplőt keresnek egy Mara nevezetű karakterhez, ami után a rajongók egyből azon kezdtek el agyalni, hogy vajon azt a rég elfeledett (a kánonból száműzött) karaktert látjuk-e a filmben, aki egykor az Uralkodó bérgyilkosa, majd később Luke felesége volt.

A The Hashtag Show most újabb részletet derített ki a Star Wars: 9. részről, melybe most 18 és 26 év közzé tehető színésznőt keresnek női főszerepre. A felhívásból megtudtuk, hogy a szerepre erős személyiségű, lehetőleg afroamerikai színésznőt keresnek, aki elbűvölő személyiséggel bírjon, ugyanakkor vezető egyénisége, jó probléma megoldó készsége, okos és még humorérzéke is legyen. A karaktert eddig Caro néven emlegetik, de elképzelhető, hogy ez is csak egy kódnév, és arra szolgál, hogy félrevezesse a rajongókat.

Egyelőre tehát nem tudni, hogy Chris Terrrio és J.J. Abrams forgatókönyvében milyen szerepeket szánnak Mara és Caro névre hallgató karaktereknek, de az biztos, hogy tovább erősítik a női vonalat a franchiseben. A Star Wars: 9. részt júliusban kezdik forgatni, a bemutatóra pedig 2019. december 20-ig várnunk kell.

Total
0
Shares
Previous Article

Az eddigi legjobb Solo: Egy Star Wars történet előzetes

Next Article

Több idő fog eltelni Az utolsó Jedik és a Star Wars: Episode IX között

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!