Wide Screen
Image default
Filmek

Új női főszereplővel bővülhet J.J. Abrams Star Wars: Episode IX része

Egy újabb felhívás leplezte le, melyben új női főszereplőt keresnek a Star Wars: 9. részbe. Kik lehetnek ezek az új női karakterek?

Egyelőre hét pecsétes titok alatt tartják az új Star Wars-trilógia befejező részét, de azért pár részlet így is kitudódott a filmről. Pletykák szerint a filmben visszatér Yoda mester, akinek az lesz a feladata, hogy felkészítse új tanítványát, Reyt (Daisy Ridley) Kylo Ren (Adam Driver) elleni harca – hiszen Luke Skywalker (Mark Hamill) meghalt Az utolsó Jedikben.

Múltkor már kaptunk egy felhívást, melyben 40-50-es éveiben járó női főszereplőt keresnek egy Mara nevezetű karakterhez, ami után a rajongók egyből azon kezdtek el agyalni, hogy vajon azt a rég elfeledett (a kánonból száműzött) karaktert látjuk-e a filmben, aki egykor az Uralkodó bérgyilkosa, majd később Luke felesége volt.

A The Hashtag Show most újabb részletet derített ki a Star Wars: 9. részről, melybe most 18 és 26 év közzé tehető színésznőt keresnek női főszerepre. A felhívásból megtudtuk, hogy a szerepre erős személyiségű, lehetőleg afroamerikai színésznőt keresnek, aki elbűvölő személyiséggel bírjon, ugyanakkor vezető egyénisége, jó probléma megoldó készsége, okos és még humorérzéke is legyen. A karaktert eddig Caro néven emlegetik, de elképzelhető, hogy ez is csak egy kódnév, és arra szolgál, hogy félrevezesse a rajongókat.

Egyelőre tehát nem tudni, hogy Chris Terrrio és J.J. Abrams forgatókönyvében milyen szerepeket szánnak Mara és Caro névre hallgató karaktereknek, de az biztos, hogy tovább erősítik a női vonalat a franchiseben. A Star Wars: 9. részt júliusban kezdik forgatni, a bemutatóra pedig 2019. december 20-ig várnunk kell.

Még több a témában...

Őszinte előzetessel jelentették be, hogy a Star Wars: Skywalker kora mikor költözik be az otthonunkba

Kévés Bence Mihály

Harrison Fordnak fogalma sem volt arról, hogy mi az az Erő-szellem

Kévés Bence Mihály

Rian Johnson is megszólalt, hogy mit gondol a Star Wars: Skywalker koráról

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon